Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Zábery s mrazivým posolstvom: Žena uverejnila fotografie zo svadby, ku ktorej už nikdy nedôjde

reklama:
Zábery s mrazivým posolstvom: Žena uverejnila fotografie zo svadby, ku ktorej už nikdy nedôjde

Ostali jej len spomienky a srdce naplnené žiaľom. Debbie Gerlach z Arizony mala byť dnes už vydatá za muža svojho života, no krutý osud to zariadil inak. Len pár mesiacov pred plánovanou svadbou milujúcu sa dvojicu navždy rozdelila tragická nehoda. Debbie však na svoju lásku nezabudla a zverejnila spoločné fotografie z obradu, ku ktorému už nikdy nedôjde.

Mladá žena si uctila pamiatku svojho milého fotografiami, ktoré dala špeciálne vytvoriť. Obliekla sa do krásnych bielych šiat a zapózovala pred objektívom. V tom čase už jej milovaný Randy nebol medzi živými, no vďaka šikovnému zásahu odborníčky a Photoshopu sa aj on napokon stal súčasťou záberov.

Trpká spoveď

Debbie zverejnila svoje svadobné fotografie na sociálnych sieťach v deň, kedy sa mala uskutočniť svadba. Spolu so zábermi napísala osobnú spoveď s dôležitým posolstvom. „Dnes mal byť najkrajší deň môjho života. Dnes mal byť deň, keď som si mala vziať svojho najlepšieho priateľa. Mala som sa prebudiť, dať si svadobné šaty a kráčať po uličke k mužovi svojich snov,” opisuje svoje pocity užialená žena.

O svoj rozprávkový deň dvaja mladí ľudia navždy prišli a Debbie ostala na všetko sama. Jej nešťastie zapríčinil niekto, kto nerešpektoval dopravné značenie a pripravil tak jej priateľa na motorke o život. Pod svojim príspevkom preto všetkých prosí o opatrnosť na cestách. “Nikdy neviete, či na motocykli nesedí človek, ktorý je pre niekoho celým svetom,” uzavrela smutne.

Foto: Facebook/Debbie Gerlach

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 7. júna 2023Zdroj brightside.me

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.