Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Záchranná akcia na križovatke: Vodička autobusu utekala na pomoc chlapčekovi s postihnutím

reklama:
Záchranná akcia na križovatke: Vodička autobusu utekala na pomoc chlapčekovi s postihnutím

Pohotová žena zabránila tragédii. Kamera v autobuse verejnej hromadnej dopravy zachytila situáciu, ktorej hrdinkou sa stala jeho šoférka. Keď zbadala túlať rušnou ulicou malé dieťa, okamžite mu utekala na pomoc.

Májová šichta za volantom autobusu sa Cecilii Nation-Gardne už navždy vryje do pamäti. Mala to byť rutinná jazda mestom Milwaukee, no na jednej z križovatiek sa stalo niečo naozaj neobvyklé. Na svojej bežnej trase spozorovala malého chlapca ako sa nebezpečne potuluje pomedzi dopravné prostriedky.

Kým vodiči ostatných áut pokračovali v jazde križovatkou, akoby sa ani nič nedialo, Cecilia zareagovala opačne. Inštinktívne zastavila autobus aj s pasažiermi na palube a bežala dieťaťu na pomoc. Chlapčeka priviedla do bezpečia dopravného prostriedku a zavolala políciu.

Ako sa neskôr ukázalo, chlapec trpiaci zdravotným postihnutím odišiel zo školy a zatúlal sa. Nebyť Ceciliinej rýchlej reakcie, jeho výlet mohol dopadnúť aj veľkým nešťastím. Našťastie, tento príbeh dopadol dobre a policajti odovzdali vystrašené dieťa rodičom.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 12. júna 2023Zdroj www.youtube.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.