Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Základ kvalitného vzťahu začína v spálni. Je to ale inak, než myslíte

reklama:
Základ kvalitného vzťahu začína v spálni. Je to ale inak, než myslíte

V spálni so svojim partnerom zdieľate veľa intímneho času. Tentokrát ale nemyslíme príjemné manželské povinnosti, ale napríklad aj jednoduché ležanie a spoločné zaspávanie. Alebo to u vás tak nie je? Tento článok vás presvedčí o tom, že spálňa má množstvo ďalších využití. Osvojte si tieto zvyky a vytvorte harmonický vzťah.

Tieto rady sa ale netýkajú iba spálne. Platí tu totiž veľmi jednoduché pravidlo. Všímajte si jeden druhého, buďte k sebe úprimní a prejavujte si jeden druhému náklonnosť. Čím častejšie, tým lepšie. A prečo nezačať v spálni?

Spoločné zaspávanie vo vašom harmonograme vytvorí čas jeden na druhého, ktorý vám nikto nevráti. Odložte prácu na druhý deň a rovnako s ňou sa zbavte aj telefónu a sociálnych sietí. Štúdia uvádza, že 8 z 10 párov nezaspáva spoločne a ak áno, pred spaním sa namiesto jeden druhému venujú sociálnym sieťam.

Ľudia na sociálnych sieťach sú ale iba virtuálne a na obrazovke telefónu. Nechcete radšej venovať čas skutočnému partnerovi vedľa seba? Objímte partnera, ktorý má za sebou náročný deň, a povedzte mu, ako ste sa na neho tešili. Uvidíte, že to nezostane bez odozvy.

Akonáhle to bude možné, presuňte deti do ich vlastných izbičiek. Spálňa je priestor iba pre vás a vášho partnera alebo partnerku. Sami uvidíte, že keď budete v spálni sami, budete k sebe podstatne viac otvorení.

Riešenie problémov nepatrí pod perinu. Odložte diskusiu o nepríjemných veciach na ráno a zo spoločného zaspávania si vytvorte príjemnú chvíľu, počas ktorej sa nemusíte zaoberať problémami nasledujúcich dní.

Pokiaľ vám to ale nedá a nahryznete nepríjemnú tému, nezabudnite na to, aby ste k sebe boli stopercentne úprimní. Klamstvo do postele nepatrí a vy sa kvôli nemu ráno zobudíte s nepríjemným pocitom viny. Nezriedka sa tiež stáva, že vás vaša lož nakoniec doženie a vy sa nepríjemnej pravde nevyhnete.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 24. novembra 2021

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.