Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Zamilovali sa až po uši, hoci si nerozumeli ani slovo: Láska cez Google Prekladač

reklama:
Zamilovali sa až po uši, hoci si nerozumeli ani slovo: Láska cez Google Prekladač

Zahoreli k sebe citmi už na prvom stretnutí! Britka Chloe Smith (23) a Daniele Marisco (25) si padli do oka v okamihu, kedy sa ich cesty skrížili, malo to ale háčik. Nerozumeli si ani slovko. Rýchlo však našli skvelý spôsob, ako sa navzájom dorozumieť. Prostredníka im urobil Google Translator.

Chloe a Daniele sa spoznali v nočnom klube na Ibize, kde sa do seba bezhlavo zamilovali. Hoci išlo o lásku na prvý pohľad, ich komunikácia spočiatku viazla. Neovládali totiž rovnakú reč. Záľubenci sa však vynašli a jazykovú bariéru čoskoro prelomili vďaka internetovému prekladaču.

Už po krátkej známosti sa párik vybral na spoločnú dovolenku. „Niektorí ľudia si mysleli, že som blázon, keď som s ním odišla do Barcelony po jedinom týždni. Ja som ale vedela, že to bude najlepšie rozhodnutie, aké by som mohla kedy urobiť,” prezradila Chloe.

Spriaznené duše

Priatelia dvojice neverili v trvácnosť ich vzťahu, boli presvedčení o tom, že ide iba o letný flirt. Chloe a Daniele však aj po dvoch rokoch žijú spolu a sú šťastní. Považujú sa navzájom za spriaznené duše.

Potreba používať prekladač sa postupne vvytratila. Dnes už zaľúbenci ovládajú oba jazyky – taliansky aj anglický. Párik však pripisuje zásluhy za ich veľkú lásku práve internetovej aplikácii.

Foto: Caters News Agency, dailymail.co.uk

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 10. januára 2019Zdroj www.dailymail.co.uk

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.