Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Zázračná hra prírody: Trojica sestier čaká bábätka v rovnakom čase

reklama:
Zázračná hra prírody: Trojica sestier čaká bábätka v rovnakom čase

Takto dokonale by to ani samé nenaplánovali. Sestry Onyeka Ufere, Chika Okafor a Ogechi Babalola pôvodom z Nigérie majú dôvod na úsmev. Všetky tri sú totiž naraz v radostnom očakávaní. Mamičkovské radosti a starosti tak budú môcť zdieľať medzi sebou.

Trojica sestier si vždy bola veľmi blízka, no ani vo sne by im nezišlo na um, že príroda im nadelí toľko radosti v rovnakom čase. Kým v prípade Ufere (30) ide už o druhé tehotenstvo, Okafor (27) a Babalolu (26) sa tešia na svoju premiéru. “Pre mňa a moju sestru je to naše prvé tehotenstvo. Myšlienka prechádzať všetkým sama bola tak trochu zastrašujúca,” priznala Babalola pre Yahoo Lifestyle. O to viac sa sestry tešia, že budú môcť všetko prežívať spoločne a nájdu porozumenie jedna u druhej.

V súčasnosti sestry nežijú spolu, avšak podarilo sa im stretnúť a spraviť nádherné fotky dokumentujúce netradičnú hru osudu. V Kalifornii, kde mladé ženy vyrastali, sa zúčastnili tehotenského fotenia a zjavne si ho poriadne užili. Svoj jedinečný príbeh zdieľali aj na sociálnych sieťach.

Foto: yahoo.com; Cynthia Onyejiji

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 6. júna 2023Zdroj www.yahoo.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.