Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Zázrak na diaľnici: Mladá mamička porodila dvojičky na prednom sedadle džípu

reklama:
Zázrak na diaľnici: Mladá mamička porodila dvojičky na prednom sedadle džípu

Do nemocnice to už nestihli! Rodičia Dacia (23) a Marcus (26) z Ohia zažili zázrak narodenia priamo na ceste. A to hneď dvojitý. Ich dvojičky nečakali na lekárov a vypýtali sa na svet už v aute.

V to ráno sa Dacia Pittman už od skorých hodín prehadzovala v posteli. Keď mladá žena v 38. týždni tehotenstva začala pociťovať kŕče, ihneď pochopila, že dvojičky, ktoré čaká pod srdcom, sa narodia už čoskoro. Nastávajúca mamička neváhala a ihneď zalarmovala manžela Marcusa Giffina.

Akčná cesta do nemocnice

Dvojica zobrala tašku a vyrazila do nemocnice. Po niekoľkých minútach v aute však mladá mamička náhle spozornela. Pocítila, že jej dvojičky už dlhšie čakať nemienia.

Len o malý okamih neskôr sa na prednom sedadle džípu narodilo prvé z bábätiek, Everett. Približne 10 minút neskôr uzrela svetlo sveta aj malá Amélia, ktorú jej mamička porodila ešte v plodovom obale. Marcus, upaľujúci po diaľnici, bol z celej situácie v šoku, a tak ho jeho statočná manželka upokojovala. „Sú zdraví a živí a plačú … nemusíš ísť už tak rýchlo,“ zachovala pokoj Dacia.

Foto: people.com; Dacia Pittman

Šokovaní lekári

Po ceste ako z akčného filmu, sa manželia napokon dostali do nemocnice. Lekári ostali poriadne prekvapení z pohľadu, ktorý sa im naskytol. Našťastie, obidve bábätká boli boli živé, zdravé a ich mamička si tiež počínala veľmi dobre.

Šťastná rodinka si už užíva spoločné chvíle v šestici. K Daciiným dvom synom Harleymu (8) a Billymu (5) pribudli krásni súrodenci, pričom mamička sa popri troch chlapcoch môže tešiť aj z vytúženého dievčatka.

Foto: people.com; Dacia Pittman

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 26. novembra 2018Zdroj people.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.