Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Žena, ktorá ohúrila mega bruškom: Mamička trojičiek odhalila, čo urobilo viacnásobné tehotenstvo s jej telom

reklama:
Žena, ktorá ohúrila mega bruškom: Mamička trojičiek odhalila, čo urobilo viacnásobné tehotenstvo s jej telom

Rozprávať o pôrode a problémoch s ním spojených nie je pre ňu žiadnym tabu. Maria Nordø Jørstade vlani upútala pozornosť na sociálnych sieťach obrovským tehotenským bruškom. V tom čase v ňom ešte s láskou nosila svoje trojičky. Dnes už sa jej bábätká tešia zo života, a tak sa mladá mamička rozhodla opäť dať o sebe vedieť.

Mladá žena sa začala s verejnosťou deliť o svoje súkromie už počas obdobia radostného očakávania. “Začalo to mnou a tým, že som chcela zdokumentovať našu cestu pre rodinu a priateľov, aj preto, že mať trojčatá je taká vzácnosť,”uviedla Maria médiám s tým, že si myslela, že by to ľudia mohli považovať za zaujímavé.

Popôrodné zotavovanie

Šťastná mamička v septembri porodila tri krásne deti – dve dievčatká Iben a Agnes a chlapčeka s menom Filip. Hoci pôrod prebehol hladko, už týždeň od príchodu bábätiek na svet sa Maria vyspovedala na Instagrame zo svojich pocitov. “Teraz mám naozaj zvláštne vyzerajúce visiace brucho, ktoré je stále dosť ťažké. Moja maternica sa ešte nevrátila do pôvodného stavu,” napísala úprimná žena svojim fanúšikom.

Okrem pozostatkov tehotenského bruška si mladá matka zažila po pôrode cisárskym rezom aj viaceré zdravotné ťažkosti. Jeden z jej príspevkov na sociálnej sieti hovorí: “Po tehotenstve došlo k rozostúpeniu mojich brušných svalov. Mám tiež nejaké problémy s držaním tela, dýchaním a bolesťami svalov zo všetkého toho kŕmenia detí,” vyznala sa Maria.

Dlhá cesta

Na rozdiel od väčšiny rodičiek trvalo mame trojičiek popôrodne zotavovanie o čosi dlhšie. Dvanásť týždňov od zákroku aktualizovala informácie na internete: “V posledných pár týždňoch sa moje brucho konečne trochu viditeľnejšie zmenšilo, no stále mám pred sebou dlhú cestu,” priznala Maria.

Napriek všetkým komplikáciám sa krásna, dnes už 6-členná, rodinka javí byť neuveriteľne šťastná. Sympatie a podporu si získali aj od mnohých ľudí na internete. Mariini fanúšikovia z celého sveta oceňujú najmä jej úprimnosť a otvorenosť k téme tehotenstva a pôrodu, o ktorých nie každá žena dokáže takto verejne hovoriť.

Foto: Instagram/triplets_of_copenhagen

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 9. júna 2023Zdroj www.boredpanda.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.