Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Žena, ktorá sa narodila do tohto znamenia zverokruhu je tou najlepšou manželkou

reklama:
Žena, ktorá sa narodila do tohto znamenia zverokruhu je tou najlepšou manželkou

Astrológovia majú jasno. Každé znamenie zverokruhu má svoju nezameniteľnú osobnosť, ktorá určuje smerovanie každého človeka a jeho úspešnosť v rôznych spoločenských úlohách. Vďaka tomu je okrem iného tiež možné určiť, ktoré zo znamení zverokruhu býva najlepšou a najstarostlivejšou manželkou.

Baran

Barani sú tvrdohlaví a pevní. Manželka v zmanení baran, svojho muža vo všetkom podporuje a podľa svojich najlepších znalostí a skúseností pomáha dosiahnuť jeho ciele. Plní svoje rodinné a manželské povinnosti, ale tým sa nenechá zbaviť svojich vlastných cieľov a snov. Je to veľmi aktívny typ človeka, ktorý rád organizuje. Ale pozor, barani sú veľmi žiarliví!

Býk

Žena býk je skutočnou vládkyňou domácnosti. Je dobrosrdečná, dobrá a milujúca. Zbožňuje prácu s deťmi a vzorne sa stará aj o rodinnú pokladňu a zaistenie bezpečnosti členov rodiny.

Lev

Levice veľmi rady organizujú a prijímajú opatrenia, ale nezanedbávajú ani domáce práce. Je to veľmi ambiciózny typ ženy, ktorá je krásna, zmyselná a lojálna.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 21. apríla 2022

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.