Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
  • Zivotsdetmi
  • Články
  • Voľný čas
  • Žena náhodne odfotila krásny moment medzi otcom a dcérkou hodinu pred požiarom katedrály Notre Dame. Rozhodla sa dvojicu nájsť

Žena náhodne odfotila krásny moment medzi otcom a dcérkou hodinu pred požiarom katedrály Notre Dame. Rozhodla sa dvojicu nájsť

reklama:
Žena náhodne odfotila krásny moment medzi otcom a dcérkou hodinu pred požiarom katedrály Notre Dame. Rozhodla sa dvojicu nájsť

Pátranie na internete! Turistke sa podarilo odfotiť milú hru neznámeho muža a malého dievčatka v popredí slávnej katedrály Notre Dame. Zaujímavý na tom je najmä fakt, že magická scénka sa odohrala len desiatky minút pred zničujúcim požiarom, ktorý rozplakal celý svet. Žena sa rozhodla nájsť aktérov svojho záberu.

Brooke Windsor bola na návšteve Paríža a ako správna turistka si nemohla nechať ujsť návštevu ikonického chrámu Notre Dame. Na jednom zábere spred katedrály sa jej náhodne podarilo zachytiť hru muža a naradosteného dievčatka. Vtedy by jej ani vo sne nenapadlo, že krátko na to viac ako 850-ročnú pamiatku pohltia plamene.

Keď sa Brooke dozvedela o nešťastných udalostiach z metropoly Francúzska, začalo ju trápiť, že dvojicu neoslovila už priamo na mieste. “Spravila som túto fotografiu, keď sme odchádzali z Notre Dame, asi hodinu pred tým, než sa rozšíril oheň,” napísala turistka. “Takmer som išla k otcovi a spýtala sa, či má o záber záujem,” dodala na Twitteri.

Mocné sociálne siete

Brooke si uvedomila, aká veľká je sila sociálnych sietí a rozhodla sa, že aj ona vyskúša šťastie. Na Twitteri preto požiadala ľudí, aby jej pomohli nájsť muža a dievčatko z jej magického obrázku. Výzva neostala bez povšimnutia a výsledok sa dostavil rýchlosťou blesku.

Pár dní po uverejnení oznamu na internete Brooke ukončila pátraciu akciu. “Fotografia sa dostala k otcovi a rodine. V dôsledku tragédie sa rozhodol zostať v anonymite a píše: ´Ešte raz vám ďakujeme za ten krásny záber, nájdeme preň špeciálne miesto,´“ okomentovala Brooke a zároveň poďakovala všetkým, ktorí zdieľali jej výzvu a pomohli k dobrej veci.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 13. júna 2023Zdroj www.today.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.