Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Žena porodila trojčatá v zrelom veku. Ako je to možné?

reklama:
Žena porodila trojčatá v zrelom veku. Ako je to možné?

Žena, ktorá už mala mať po menopauze, porodila tri zdravé deti. Vo veku 51 rokov sa tak stala jednou z najstarších rodičiek, ktoré tu na svete máme. Mamička aj deti sú samozrejme zdravé, otázkou ale je, ako sa mohlo stať, že žena otehotnela.

Bohužiaľ ju ľudia kvôli pôrodom odsudzujú

Mnohí si pomyslia, že je nemožné, aby staršia žena mala deti, nieto ešte hneď tri. Je to však pravda. Niektorí ľudia, a to vrátane rodiny, môžu rozhodnutie ženy, ktorá si nakoniec svoje deti ponechala, sabotovať a vysmievať sa nielen jej, ale aj všetkým, ktorí s takýmto rozhodnutím súhlasia. Je ale na každej žene, ako sa k situácii postaví. Pokiaľ bola žena zdravá, nič nebránilo tomu, aby deti porodila.

Žena sa sama priznala k tomu, že porodila trojčatá a verejnosť požiadala o niekoľko pekných slov, ktorých sa jej bohužiaľ v dnešnej dobe nedostáva. Podľa lekárov sa do požehnaného stavu dostala len vďaka tomu, že sa teší výbornému zdraviu a porodila vďaka skúsenostiam lekárov, ktorí ženu dostali do svojej starostlivosti. Inak by bábätká nemohli prežiť, rovnako ako ich matka.

Žena je šťastná, ale okolie ju odsúdilo

Žena bola veľmi statočná a len vďaka tomu, že mala vieru v seba samého, sa dokázala zmieriť s tým, že jej okolie ju nebralo a nechcelo poznať jej dôvody, prečo sa rozhodla si svoje malé ratolesti ponechať a neísť na potrat. Priznala, že je teraz najšťastnejšia vo svojom živote a svoje rozhodnutie neľutuje. Bohužiaľ sa ale musela zmieriť s tým, ako na jej situáciu reagovalo okolie.

Medicína je dnes ale veľmi pokročilá, a tak sa môže ďalší zázrak podariť ešte niekoľkokrát. Dokonca sa objavila informácia, že porodila 70-ročná starenka. Ako sa to zdá nemožné, vyvíja sa nielen lekárska starostlivosť, ale tiež sa menia ženy aj muži. Dožívame sa stále vyššieho veku, a tak niet divu, že sa s nami príroda rada zahráva. Mamička trojčiat bude rada za každé vľúdne slovo, ktorých sa ich teraz veľmi nedostáva. A je rada za každú pomoc, ktorú dostane.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 16. novembra 2021

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.