Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Žena prebaľovala dieťa svojej kamarátky. Keď ho uvidela, okamžite sa vydesila. Šialený koniec

reklama:
Žena prebaľovala dieťa svojej kamarátky. Keď ho uvidela, okamžite sa vydesila. Šialený koniec

Matka štyroch detí si na dieťati svojej kamarátky všimla niečo, čo ju okamžite zaujalo. Zjavenie, ktoré si nedokázala predstaviť ani v najhorších snoch.

Ako uviedol denník Daily Star, matka štyroch detí sa stretla so svojou dlhoročnou kamarátkou, ktorá prechádzala ťažkým obdobím. Bola tehotná a potrebovala niekoho, kto by jej podal pomocnú ruku. Mamička neváhala a bola jej po celú dobu tehotenstva aj po narodení dievčatka oporou. Akonáhle si vzala za úlohu vymeniť novorodencovi plienku, okamžite sa vydesila.

Na tele novorodenca našla dve materské znamienka, ktoré boli rovnaké ako tie, ktoré zdedil jej najstarší syn po otcovi. To, čo sa dozvedela potom, jej nedalo spať. Matka štyroch detí sa rozhodla rozprávať svoj príbeh na sociálnej sieti. „Keď začala rodiť, zavolala mi a ja som ju odviezla do nemocnice. Bola som s ňou, keď dostávala epidurál, mala som na ruke náramok, ktorý mal patriť otcovi dieťaťa, a bola som to ja, kto dieťa prvýkrát kúpal,” začala svoj príbeh.

Matka opisuje, že to pre ňu bol krásny zážitok, keď mohla pomôcť inej slobodnej matke. Všetko sa však ako mávnutím kúzelného prútika zmenilo. „Bohužiaľ som o tri dni neskôr uvidela materské znamienko, ktoré dobre poznám, pretože ho má môj najstarší syn,“ pokračuje štvornásobná mamička. Dievčatko malo na krku niečo, čo vyzeralo ako malý výrastok.

Čerstvá mamička bola okamžite zasypaná niekoľkými otázkami. Kamarátka sa jej priznala, že mala pomer s jej vtedajším manželom. "Môj bývalý manžel sa mi priznal, že spolu spali až po šiestich alebo siedmich mesiacoch," dodala matka. Pár sa rozišiel, ale obe matky nakoniec zostali dobrými priateľkami. "A koniec koncov jej dcéra je sestra mojich detí," dokončila rozprávanie.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 10. januára 2024

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.