Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Žena priviedla ku chudnutiu celú svoju rodinu: Spoločne zhodili až 220 kilogramov

reklama:
Žena priviedla ku chudnutiu celú svoju rodinu: Spoločne zhodili až 220 kilogramov

Rozhodla sa pre radikálnu zmenu. Sarah (31) z New Yorku už bola unavená zo životného štýlu, ktorý viedli spolu s manželom Davom (33). Našla preto v sebe silu a pustila sa do boja s nadváhou. Pomohla tak nielen sebe, ale aj svojim najbližším, ktorých svojim krokom tiež inšpirovala k chudnutiu.

Sarah a Dave si zvykli užívať život plnými dúškami. Jedávali zvyčajne vonku, dopriali si štedré porcie a nepovedali nie ani kalorickému dezertu v nočných hodinách. Nezdravá strava a minimum pohybu viedlo k tomu, že ručička na váhe oboch manželov vystrelila do červených čísel.

Čas na zmenu

Kým hmotnosť Sarah sa vyšplhala na 127 kilogramov, Dave dosiahol až 157 kíl. „Bola som unavená,“ hovorí Sarah. „Vždy som sedela doma alebo sledovala televíziu,” vysvetľuje s tým, že obaja aj s manželom sa postupne začali cítiť nepohodlne vo vlastnej koži.

Mladá žena si napokon povedala, že stačilo a zapojila sa do programu spoločnosti, ktorá sa zaoberá zdravím a wellness. Tam jej pomohli upraviť jedálniček, naučili ju pripravovať zdravšiu stravu. Kilá išli okamžite dolu.

Motivácia pre celú rodinu

Dave bol spočiatku voči programu skeptický a nechcel sa doň zapojiť. Keď sa mu však začala milovaná Sarah meniť rovno pred očami, poupravil svoj názor. A čo viac, pokrok jeho manželky upútal aj jej rodičov Debbie (64) a Steva (66), ktorí sami v tom čase trpeli nadváhou a pridruženými zdravotnými ťažkosťami.

Sarah dosiaľ schudla takmer 50 kilogramov a napokon mala pozitívny vplyv na celú svoju rodinu. Debbie a Dave ju nasledovali štyri mesiace po jej nástupe do programu a o niečo neskôr sa pridal aj Steve. Dokopy sa im podarilo zhodiť neuveriteľných 220 kíl a cítia sa fantasticky.

foto: Courtesy Bentley Family, people.com

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 7. júna 2023Zdroj people.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.