Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Žena sa chcela osprchovať v dome svojho priateľa. Otvorila zásuvku v kúpeľni a zažila niečo nechutné

reklama:
Žena sa chcela osprchovať v dome svojho priateľa. Otvorila zásuvku v kúpeľni a zažila niečo nechutné

Na sociálnej sieti sa používateľka podelila o smutnú skúsenosť, ktorej musela čeliť po príchode do bytu svojho priateľa.

Po deväťhodinovej ceste za svojim priateľom čakalo na mladú ženu veľmi nepríjemné prekvapenie. Do jeho bytu na Floride prišla s deťmi, ktoré uložila do postele a okolo jednej hodiny sa konečne osprchovala. V kúpeľni však narazila na niečo, čo tam nečakala.

„Keď ste vo vzťahu na diaľku, idete deväť hodín a on zabudne zničiť dôkazy,“ okomentovala svoj príspevok, na ktorom bola vyobrazená cudzia zubná kefka. Našla ho v zásuvke, keď chcela upratať tú svoju.

Žena si najskôr neuvedomila, čo sa deje, a pochopila to až neskôr, keď objavila ďalšie dámske hygienické potreby. „Nepremýšľala som o tom, ale niečo mi hovorilo, aby som sa pozrela na zvyšok tých ostatných vecí. Videla som, že má v kúpeľni ženský šampón, ale myslela som, že sa mu len páči. Ale všetko som pochopila, keď som našla krém,“ dodala.

Keď sa s tým stretla u svojho priateľa, snažil sa ju presvedčiť, že patrí jeho kamarátovi. Hovorila, že si ho raz vzala so sebou, keď sa potrebovala osprchovať. Vo chvíli, keď chcela žena odísť z bytu, ju muž prosil, aby nebola hlúpa, pretože mala náročnú cestu, a trval na tom, aby zostala pri ňom a oddýchla si. Nechala sa jeho slovami poučiť, ale atmosféra sa opäť vyostrila. „Mal biely koberec a ja som na ňom videla čierne vlasy. Som hnedovláska, nemohli byť moje.” Priateľ sa nakoniec priznal, že sa stretáva s inou ženou, ktorá je aj v treťom mesiaci tehotenstva.

Žena tak musela čeliť bolestivej situácii. Nechápe, čo sa vlastne stalo, pretože krátko pred návštevou ju jej priateľ presviedčal, ako veľmi ju miluje a chce, aby sa k nemu aj s deťmi nasťahovala. „Bola som v šoku, pretože sme spolu boli skoro rok. Bol to nevlastný otec mojich detí a všetci sme boli na seba citovo viazaní.” Neskôr zistila, že ju jej bývalý partner podvádzal s viacerými ženami. Preto nemusí rozchod nakoniec ľutovať, nemá dôvod o takého muža bojovať.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 12. januára 2024

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.