Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Žena si adoptovala syna. Po 28 rokoch sa stalo niečo neskutočné

reklama:
Žena si adoptovala syna. Po 28 rokoch sa stalo niečo neskutočné

Príbeh ako z filmu! Tento príbeh bude o žene, ktorá si adoptovala dieťa a o 28 rokov neskôr sa stalo niečo neuveriteľné.

Dnešný príbeh je o žene menom Ingerborg McLintoshová. Žena, ktorá zachraňovala opustené deti, ktoré nemali rodinu. Žena, ktorá sa za celý svoj život starala o viac ako 125 detí. Hoci sa starala naozaj o mnoho detí, Jordan jej prirástol k srdcu najviac. Už od chvíle, čo ho adoptovala, mala pocit, akoby to bol jej skutočný syn.

Mala pocit, že ich dvoch niečo skutočne spája, že majú niečo spoločné.

Ingerborg sa o Jordana krásne starala a keď bol dospelý, rozhodol sa dobrovoľne od svojej adoptívnej matky odísť a postaviť sa na vlastné nohy. Keď mal 28 rokov, stalo sa niečo, s čím nepočítal!

Ingerborg vážne ochorela a potrebovala obličku. Po 4 mesiacoch sa konečne objavil ten pravý darca. Bol to Jordan, jej adoptívny syn. Rozhodol sa, že jej daruje obličku za to, že sa oňho tak krásne starala. Vidieť, že Ingerborg zo svojho adoptívneho syna vychovala naozaj dobrého a milého muža, ktorý myslí na ostatných.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 26. októbra 2021

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.