Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Žena vojaka ostala na pôrod dvojičiek celkom sama. Jej manžel na misii ju prekvapil tým najkrajším spôsobom

reklama:
Žena vojaka ostala na pôrod dvojičiek celkom sama. Jej manžel na misii ju prekvapil tým najkrajším spôsobom

Nemohol to vymyslieť lepšie. Profesionálny vojak Skyler Cooper musel opustiť svojich najbližších v období, kedy sa spoločne mali tešiť na príchod nových členov do rodiny. Dvojičky Kyla a Emma sa vypýtali na svet predčasne, a tak milujúci muž neváhal a rozhodol sa svoju manželku Cydney prekvapiť tým najkrajším spôsobom.

Cydney Cooper z Kansasu je šťastnou mamičkou dvoch chlapcov, ku ktorým nedávno pribudli dve dievčatká, dvojičky. Hoci sa na bábätká nesmierne tešila, a tehotenstvo si užila ako najviac mohla, niečo jej predsa len chýbalo ku šťastiu. Jej manžel Skyler bol totiž ako profesionálny vojak povolaný do Kuvajtu.

Dvojičky sa napokon vypýtali na svet o niekoľko týždňov skôr, ako bolo plánované. Nanešťastie, pracovné povinnosti Skylerovi nedovolili stáť po boku drahej manželky v týchto okamihoch, a tak Cydney musela zvládnuť pôrod i všetky tie silné emócie, ktoré po ňom nasledovali, sama.

Drobučké sestričky Kylu a Emmu po pôrode umiestnili na jednotku intenzívnej starostlivosti o novorodencov. Na oddelení boli spolu so svojou mamičkou, ktorá sa o ne vzorne starala. Po 12 dlhých dňoch v nemocnici čakalo na ňu to najkrajšie prekvapenie. Odrazu, bez akéhokoľvek náznaku, sa pri jej lôžku objavil milovaný muž.

Hrdý otecko sa rozhodol svoju manželku prekvapiť a za rodinou prišiel vo chvíľach, kedy ho najviac potrebovali. Dojímavé stretnutie je zachytené na videu, ktoré okamžite ovládlo sociálne siete. Po chvíľach s manželkou a novonarodenými dcérkami sa Skyler vybral domov, kde sa z jeho príchodu tešili aj jeho malí synčekovia.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 10. júna 2023Zdroj www.youtube.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.