Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Žena zaplatila hotelové izby bezdomovcom, aby ich uchránila pred krutými mrazmi

reklama:
Žena zaplatila hotelové izby bezdomovcom, aby ich uchránila pred krutými mrazmi

V Amerike udrela zima a obyvateľov trápia veľké mínusové teploty. Najhoršie sú na tom ľudia bez domova, pre ktorých sa jediná noc na ulici môže stať tou poslednou. Candice Payne sa preto rozhodla konať.

Prežiť celú noc v nebezpečnom chladnom počasí sa môže stať osudovým pre tých, ktorí nemajú kde skloniť hlavu. Túto hrozbu si dobre uvedomuje aj jedna z obyvateliek Chicaga Candice Payne, ktorá neváhala a ľuďom bez domova nezištne podala pomocnú ruku. Prostredníctvom kreditnej karty American Express prenajala 20 hotelových izieb.

Candice tiež vyslala do sveta prosbu o pomoc prostredníctvom sociálnych sietí. “15 bezdomovcov už zamrzlo na smrť! Kúpila som 39 miest pre ľudí bez domova. Ak chcete pomôcť darovaním izby a jedla, je to len 70 dolárov,” zanechala odkaz na internete.

Komentáre k príspevku boli veľmi pozitívne a viedli k tomu, že ľudia podporili dobrú vec. Napokon sa dobrovoľníkom podarilo vyzbierať peniaze na 60 hotelových izieb a množstvo potravín. Bezdomovci, ktorí unikli nástrahám krutej zimy, považujú Candice za svojho anjela.

Foto: CBS Chicago, tiphero.com

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 2. februára 2019Zdroj tiphero.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.