Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Žena žiada o pomoc pri hľadaní jej strateného foťáku. Prístroj je plný obrázkov “hore bez”

reklama:
Žena žiada o pomoc pri hľadaní jej strateného foťáku. Prístroj je plný obrázkov “hore bez”

To je ale smola! Francúzska turistka apeluje na Britov, aby jej pomohli nájsť jej stratený fotoaparát plný chúlostivých záberov. Akokoľvek bizarne môže táto situácia na prvý pohľad vyzerať, fotografie vznikli na podporu dobrej veci.

Nezávislá webová redaktorka Lily Mika cestuje po celom svete, pričom si v jednotlivých destináciách vždy urobí fotografiu vyzlečená od pol pása hore. “Snímam umelecké obrázky na najkrajších miestach, ktoré navštevujem (Thajsko, Indonézia, Austrália a Európa),” prezradila mladá žena.

Hoci mnohí spočiatku nerozumejú zvláštnej záľube redaktorky, Lily svoje zábery nevytvára len tak, prvoplánovo. “Mojím cieľom je publikovať knihu s týmito obrázkami, ktorá by posilnila postavenie žien, povzbudila ich, aby sa stali slobodnejšími a sebavedomejšími a aby robili to, čo chcú,” vysvetlila s tým, že všetko čo robí, je súčasťou jej projektu «Lily», zameraného na zvýšenie povedomia o rakovine prsníka.

Zábery s ušľachtilou myšlienkou sú však teraz fuč. Zmizli spolu s fotoaparátom na ostrove Skye, ktorý v rámci svojich potuliek svetom Lily nedávno navštívila. Francúzska stále dúfa, že vďaka sile sociálnych sietí sa všetko na dobré obráti a ona bude môcť dokončiť svoj projekt i knihu povzbudzujúcu ženy ohrozené zákernou formou rakoviny.

Foto: Lily Mk/Facebook

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 26. mája 2019Zdroj www.unilad.co.uk

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.