Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Ženu mali trápiť obličkové kamene: Z nemocnice však odišla s dieťaťom!

reklama:
Ženu mali trápiť obličkové kamene: Z nemocnice však odišla s dieťaťom!

Mladá učiteľka baletu mala vážne podozrenie na obličkové kamene. Doktor ju totiž v minulosti upozornil, že sa u nej môžu objaviť práve tieto zdravotné problémy, a preto neváhala a išla do nemocnice, pričom bola presvedčená, že pozná svoju diagnózu. Ako veľmi sa mýlila!

Lizzie Quah pochádza z amerického štátu Illinois, pričom ju pred pár mesiacmi počas noci prepadli neznesiteľné kŕče. Bola presvedčená, že ide o obličkové kamene a na pohotovosti s ňou dokonca súhlasili aj lekári. Pred podaním liekov však museli zistiť, či je pacientka tehotná.

Výsledok prekvapil predovšetkým 23-ročnú ženu, ktorá vôbec netušila, že pod srdcom nosí bábätko, a dokonca ani to, že bolesti sú znakom pôrodu. O dve hodiny neskôr držala učiteľka baletu v rukách svoju dcérku, ktorá dostala meno Winnie June.

Lizzie však pôrod považuje za najtraumatickejší zážitok v živote. Okrem toho, že nemohla dostať epidurál, ju viac trápila nevedomosť o zdravotnom stave či pohlavia bábätka. Novopečená mamička uviedla, že nemala žiadne príznaky tehotenstva. Počas celých deviatich mesiacov mala pravidelnú menštruáciu, a dokonca užívala aj antikoncepciu. Lekári sa domnievajú, že dôvodom bolo zlé uloženie placenty, v dôsledku čoho nemusela cítiť ani pohyby bábätka.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 10. marca 2021

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.