Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Ženy odhalili svoje telá po pôrode, aby ukázali ich jedinečnú krásu a silu

reklama:
Ženy odhalili svoje telá po pôrode, aby ukázali ich jedinečnú krásu a silu

Príchod bábätka na svet býva tým najkrajším, no zároveň najnáročnejším obdobím pre väčšinu novopečených mamičiek. Pravdou je, že máloktorá z nich vyzerá po pôrode ako predtým, hoci sa to neraz očakáva. Iba tie najodvážnejšie ženy dokážu odhaliť svoje telo poznačené tehotenstvom len niekoľko dní či týždňov po narodení dieťatka.

“Možno nebudete spoznávať svoje telo, ale treba tomu dať čas. Je možné, že aj týždne po pôrode budete stále vyzerať ako tehotná, je to normálne.”

“Pokúšala som sa urobiť perfektnú fotku môjho dojčeného Charlieho, s peknými vlasmi a tvárou. Rýchlo som si však uvedomila, že také niečo neexistuje.”

“Týždeň po pôrode môžem čestne prehlásiť, že je to ťažšie, než som si myslela. Stále aspoň raz denne plačem nad ničím.”

“Ja vlastne milujem moju jazvu a dúfam, že nezmizne príliš rýchlo.”

“Áno, mám strie, mám viac ako jednu bradu, moje stehná sa trú jedno o druhe. Moje telo nie je dokonalé, ale dalo mi dieťa. Pre mňa je perfektné.”

“Koľko z vás, mamičky, je profesionálok vo zvládaní viacerých úloh naraz?”

“12 dní po pôrode s mojím anjelikom a známkami na tele, ktoré mi zanechala.”

A post shared by Amanda Trottier (@a_healthy_firewife_rn) on Nov 8, 2018 at 6:32pm PST

“Toto nepredstavuje číslo, ktoré chcem vidieť na váhe 5 mesiacov po pôrode, avšak práve teraz som zameraná na oveľa viac ako len čísla.“

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 9. júna 2023Zdroj brightside.me

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.