Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Zmiešajte banány a škoricu, vypite 1 hodinu pred spaním a stane sa vám úžasná vec

reklama:
Zmiešajte banány a škoricu, vypite 1 hodinu pred spaním a stane sa vám úžasná vec

Spánok hrá zásadnú úlohu v zdravom životnom štýle. Správny spánok chráni duševné zdravie a fyzickú vytrvalosť. Počas spánku naše telá pracujú pre zdravé fungovanie mozgu a fyzické zdravie.

To vysvetľuje, prečo u dospievajúcich detí spánok významne prispieva k ich rastu a rozvoju. Ak nebudeme mať dostatok spánku, môžu nastať určité chronické zdravotné problémy, ktoré môžu tiež viesť k rozvoju chorôb.

Uistite sa, že pijete nasledujúci nápoj banán-škorica hodinu pred spaním

Prečo banány?

Banány sú užitočné v boji proti nespavosti, pretože obsahujú aminokyseliny, ktoré pomáhajú zvyšovať hladinu serotonínu. Tým sa regulujú spánkové vzorce. Blahodárne pôsobí tiež na našu náladu a chuť k jedlu. Je bohatý na minerály, ako je železo, vápnik a draslík, ktoré sú dôležité pre pokojný spánok.

Prečo škorica?

Zaujímavé aromatické vône majú upokojujúci účinok na telo. Obsahuje vitamín A, niacín, kyselinu pantoténovú a pyridoxín. Pomáha prekrveniu, zlepšuje trávenie, čo môže mať rušivý vplyv na spánok.

Zloženie

  • 1 banán
  • 1 liter vody
  • ½ ks škorice

Príprava

Pomágajte banán so štipkou škorice, ak je veľmi hustý, pridajte trochu vody ako riedenie. Pite 1-2 poháre tohto nápoja hodinu pred spaním.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 23. júna 2021

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.