Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Zobudila sa na plač syna. Keď za ním prišla, čakal ju desivý pohľad

reklama:
Zobudila sa na plač syna. Keď za ním prišla, čakal ju desivý pohľad

Akonáhle matka počuje krik svojho vlastného dieťaťa, je neskutočne vydesená, avšak nečaká ani sekundu a okamžite sa chystá skontrolovať svoje dieťa a zistiť, čo sa vlastne deje. Presne toto je prípad ženy, ktorá v noci počula strašný výkrik jej syna.

Len čo počula desivý výkrik svojho syna, vedela, že musí okamžite konať. Najskôr si myslela, že mal jej syn iba zlý sen. Aj tak však okamžite nabehla do jeho izby. Len čo však otvorila dvere, ostala v úplnom šoku.

Tammy z Austrálie netušila, že zdanlivo pokojná noc so sebou prinesie takú tragédiu. Krátko potom, čo jej šesťročný syn Tayler šiel spať, počula jeho hrozný výkrik. Bez zaváhania sa vrhla do jeho spálne, aby situáciu zvládla, ale nečakala, že tam uvidí niečo úplne desivé.

V chlapcovej posteli ležal obrovský had o dĺžke 3 metrov, ktorý jej chlapca niekoľkokrát uhryzol. Vedela, že je jej syn v ohrození života, ale tiež si uvedomovala, že k hadovi musí pristupovať múdro. Hoci bola vydesená, snažila sa zostať pokojná a následne hada z postele svojho syn vyhnala a syna vzala okamžite do nemocnice.

Lekári, ktorí sa o chlapca starali, rýchlo liečili rany, ktoré našťastie neohrozovali jeho zdravie ani život. Niet však pochýb o tom, že šesťročný chlapec zázračne unikol najhoršiemu, a ako sa ukázalo, pravdepodobne nebol jediný.

Podľa miestnych obyvateľov sú tieto prípady veľmi časté, čo je jedna z najväčších nevýhod života v Austrálii. Keď sa plazy začnú trápiť vysokou vonkajšou teplotou a hľadajú tak miesto, kde by sa mohli schladiť. Často si to namieria práve do domov ľudí a vzhľadom na svoju agresivitu sú schopní človeka aj zabiť.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 3. decembra 2021

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.