Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Zúfalá mama varuje rodičov. „Nedávajte svojim deťom do ruky ovládač, moja dcéra kvôli tomu zomrela“

reklama:
Zúfalá mama varuje rodičov. "Nedávajte svojim deťom do ruky ovládač, moja dcéra kvôli tomu zomrela"

Rodinu poznamenala tragická udalosť a teraz preto varujú rodičov po celom svete. Stačila chvíľa nepozornosti na to, aby začal tvrdý boj o život dcérky. Celý incident sa odohral v októbri 2020 v štáte Texas v USA. Trista Hamsmith nevedela, prečo sa jej dievčatko zrazu chová tak zvláštne.

Zdalo sa, že trpí chrípkou, preto s ňou išla k lekárovi a pediatrička jej predpísala lieky na prechladnutie. Hneď nato si však mama všimla, že v diaľkovom ovládaní televízora chýba jedna batéria. Ročné dieťa sa hralo s diaľkovým ovládačom od TV a krátko nato zomrelo. Zúfalá mama varuje rodičov.

"Moja dcéra podstúpila röntgen, ktorý potvrdil prehltnutie batérie. Následne bola vykonaná urgentná operácia pre jej odstránenie "uviedla Trista v rozhovore pre NBC Today. Samotné vybratie batérie nepomohlo. Predmet sa dievčaťu rozložil v tele a spôsobil mnoho vnútorných zranení. Látky v batérii perforovali v priedušnici a vznikla tam fistula.

"Prehĺtnutie batérie je oveľa nebezpečnejšie, než si ľudia uvedomujú. Batéria vnútri začala pôsobiť a v spálenej priedušnici a pažeráku sa vytvorila diera, cez ktorú sa vzduch dostával tam, kam nemal, "vysvetlila matka Reese. Napriek ďalšej operácii a úsilia lekárov sa dieťa nepodarilo zachrániť. Zúfalá matka sa rozhodla, že sa o tento príbeh podelí s rodičmi po celom svete, aby mohli rodičia takejto tragédii zabrániť. "Musíme urobiť všetko, čo je v našich silách, aby sme tieto informácie odovzdali rodičom a vyvinuli tlak na priemysel v súvislosti s nezabezpečenými batériami v predmetoch, "prosila Rees rozrušená matka.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 23. júla 2021

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.