Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Zväčšujúce sa bruško budúcej maminky na videu

reklama:
Zväčšujúce sa bruško budúcej maminky na videu

Žena menom Missy je dnes šťastná maminka. Pred 3 rokmi nafotila svoje bruško, ako sa zväčšovalo spolu s bábätkom. Keď sa začala fotiť, bol práve 5ty týždeň jej tehotenstva. Bruško si merala krajčírskym metrom, aby ukázala, že sa krásne zväčšuje každým týždňom.

Hrdá budúca mamička radosť vo videu neskrývala, a tak vás sprevádza tancovaním. Príjemná hudba pekne doplnila obsah tohto videa:- ) V 37tom týždni sa obvod bruška zväčšil na 44 centimetrov. No a znenazdajky po vyše minútovom videu sa narodil malý Oliver. Samozrejme, je to všetko v maximálne zrýchlenom móde, no my máme radosť, že takéto príjemné videá vznikajú.

Zdroj: Youtube, Youtube Channel: Missy Lanning https://www.youtube.com/channel/UCxL7KXCV5YW0KdPRV583VJQ Autor: Katarína V.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 12. júna 2016

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.