Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Muž bol závislý na hryzení nechtov. Teraz varuje ostatných pred týmto zvykom. Neuveríte, čo sa mu stalo!

reklama:
Muž bol závislý na hryzení nechtov. Teraz varuje ostatných pred týmto zvykom. Neuveríte, čo sa mu stalo!

Po prečítaní tohto príbehu si už nikdy nebudete hrýzť nechty.

Päťdesiatšesťročný muž bojoval o život kvôli častému hryzeniu nechtov. Kvôli tomuto zlozvyku sa Ricky Kennedy priblížil smrti. Potom, čo mu bola diagnostikovaná sepsa, mal Kennedy len 50% šancu na prežitie. Našťastie sa Kennedy po niekoľkých mesiacoch hospitalizácie uzdravil. Sepsa sa vyvíja, keď telo reaguje na infekciu útokom na iné orgány a tkanivá.

Kennedy si problémy prvýkrát všimol, keď sa mu objavila modrina na palci. Lekár mu predpísali antibiotiká na liečbu infekcie. Infekcia sa bohužiaľ rýchlo rozšírila do hrudníka, ramien a rúk. Bolesť rástla tak intenzívne, že si Kennedy myslel, že dostal infarkt. Na konci roka bol prepustený z nemocnice a ďalšie 2 mesiace užíval antibiotiká.

"Od tej doby, čo som bol prvýkrát prevezený do nemocnice, si nič nepamätám. Pamätám si len, že som sa sestry opýtal, či zomriem. Bolo to hrozné obdobie, kedy som v nemocnici tak dlho prepadal depresiám. Chcel som len ísť domov, ale mal som šťastie, že ma navštívilo toľko ľudí a pomohlo mi sa zotaviť. "

Keď sa jeho manželka vrátila domov, okamžite zavolala záchrannú službu. Infekcia sa rozšírila po celom tele. Ten muž sotva dýchal a nemal silu vstať. Pani Kennedyová povedala: "V čase, keď bol hospitalizovaný, sa infekcia dostala Rickymu do ramien a hrude. Bol v hroznom stave, ani nevedel, ako je starý, sotva dýchal, sotva mohol chodiť. Nemyslela som si, že to prežije. "Zatiaľ čo Kennedy bojuje s infekciou, čaká ho operácia kľúčnej kosti k náprave niektorých škôd spôsobených sepsou.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 13. septembra 2021

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.