Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Ak je vaša krvná skupina 0, týmto veciam sa radšej vyhnite, pretože ohrozujú váš život

reklama:
Ak je vaša krvná skupina 0, týmto veciam sa radšej vyhnite, pretože ohrozujú váš život

Pravdepodobne už viete, že ak je vaša krvná skupina 0, môžete darovať krv akejkoľvek inej osobe bez ohľadu na vašu krvnú skupinu. To je celkom pôsobivá schopnosť. Existuje však aj druhá strana mince. Nemôžete prijať krv nikoho, iba tých, ktorí majú rovnakú krvnú skupinu ako vy, čo nie je príliš šťastná vec. Musíte tiež vedieť, že to nie je jediná jedinečnosť vašej krvnej skupiny. Podľa niektorých odborníkov má každá krvná skupina svoje vlastné vlastnosti. Ste rodený vodcovský typ, máte veľmi energickú a veľkú schopnosť sústrediť sa.

Zdravie

Zvyčajne je ľahké zachytiť prebytok a zadržiavanie vody, je tiež vašou funkciou, čo môže viesť k edému. V Japonsku je krvná skupina 0 spájaná so zvláštnou osobnosťou. Zamestnávatelia sa vás môžu počas pohovoru dokonca opýtať na vašu krvnú skupinu.

Krvná skupina 0 je považovaná za zodpovednú, oddanú, organizovanú, pracovitú a praktickú. Verí, že 0 sa lepšie sústredí na svoje úlohy. Ich predkovia lovili ľudí, ktorí museli svoje prostredie dokonale pozorovať a vážiť si, aby prežili.

Hyperaktivita

Ľudia s krvnou skupinou 0 sú obvykle pod vysokým tlakom hyperaktívni a impulzívni, takže môžu byť niekedy podráždenejší ako ich rovesníci. Tento vyšší stupeň citlivosti v kombinácii s nezdravým životným štýlom ich môže predurčovať k rôznym metabolickým ochoreniam, ako je inzulínová rezistencia, cukrovka, hypotyreóza.

Sú tiež náchylní k preťaženiu žalúdočnou kyselinou a zažívacim vredom.

Odborníci navrhujú, aby sa krvná skupina 0 vyhýbala kofeínu a alkoholu, ale udržiavala ju aspoň na najnižšej možnej úrovni. Je to preto, že tieto zlúčeniny majú zlý účinok na nervový systém a kardiovaskulárny systém, môžu spôsobiť vysoký krvný tlak, zvýšenú srdcovú frekvenciu a silný srdcový tep.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 8. decembra 2023

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.