Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Ak máte na niektorom z týchto 7 miest znamienko krásy, mali by ste vedieť, že to o vás môže veľa prezradiť

reklama:
Ak máte na niektorom z týchto 7 miest znamienko krásy, mali by ste vedieť, že  to o vás môže veľa prezradiť

Materské znamienka alebo znamienka krásy. Či už sa nazývajú akokoľvek, priťahujú pozornosť nášho okolia. Správny pozorovateľ vie na základe miesta, kde sa naše znamienko krásy nachádza, odhaliť kus z našej osobnosti. Máte aj vy znamienko krásy? Pozrite sa, čo o vás hovorí.

Záleží to len na vás. Verte či nie, znamienka krásy sú pre niektoré kultúry fyzickými talizmanmi. Vo východných krajinách sú znamienka krásy posolstvom pre ich nositeľa. V Číne zas pridávajú ženám na kráse. V minulosti boli dokonca muži ochotní za ženu so znamienkom krásy zaplatiť viac. Samozrejme len v prípade, že si ju išli vziať za manželku. V našej kultúre sa znamienkam krásy neprikladá veľká dôležitosť, ale možno vás prekvapí, čo všetko o vás dokážu povedať.

Znamienko krásy na spánku

Pokiaľ máte znamienko pri svojich spánkoch, resp. v línii, kde vám končí obočie, znamená to, že ste človek, ktorý rád cestuje a darilo by sa mu v cudzích krajinách. Túlavé topánky však nemáte len pre potešenie, ale aj pre lepšiu budúcnosť. Váš cestovateľský duch vám môže zaistiť krásny život, ak sa ho rozhodnete prežiť v zahraničí.

Znamienko krásy na koreni nosa

Pokiaľ máte znamienko krásy na koreni nosa, resp. v oblasti medzi obočím, môže to znamenať, že vás v živote čaká sľubná kariéra. Bude sa vám dariť nielen finančne, ale vaša práca vás bude aj napĺňať a prinášať potešenie.

Znamienko krásy pod obočím

Pokiaľ máte znamienko krásy medzi okom a obočím, znamená to, že ste adaptabilná osobnosť a dokážete dobre vychádzať s ľuďmi. Taktiež nájdete vždy spôsob, ako urovnať konflikty a ľudia vás často považujú za vodcu a dôveryhodnú osobnosť.

Znamienko krásy nad perou

Ľudia s týmto druhom znamienka sú považovaní za veľmi príťažlivých a atraktívnych. Okrem toho, že opačné pohlavie priťahujú fyzicky, sú však aj mimoriadne prívetiví k svojmu okoliu a popularite sa tešia najmä v kruhu svojich blízkych. Často sú to ľudia, ktorí si dávajú záležať na tom, čo konzumujú a okrem toho sa o seba aj radi starajú.

Znamienko krásy na lícnych kostiach

Pokiaľ máte znamienko krásy na lícnej kosti, znamená to, že ste celkom silná a autoritatívna osobnosť. Ľudí s takýmto znamienkom v minulosti považovali za vodcu. Väčšinou sú nositelia tohto znamienka úspešní a neraz dokážu stúpať do výšok a plniť si sny.

Znamienko krásy na dlani

Znamienka krásy na dlani sú charakteristické pre ľudí, ktorí preferujú stabilitu. Len zriedkakedy sú strojcami problémov a často vynikajú v ekonómii alebo prírodných vedách.

Znamienko krásy na chodidlách

Znamienka krásy na tomto mieste sa objavujú u ľudí, ktorí zbožňujú všetko nové, milujú cestovanie a užívajú si všetkého, čo svet ponúka. Či už je to dobré jedlo, zábava alebo poznanie, ich otvorenosť voči svetu je k ich okoliu nákazlivá a ľudia s nimi preto radi prichádzajú do komunikácie.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 14. januára 2024

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.