Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Ako spoznať, že si vás partner váži? Poznáte to podľa týchto dôležitých znakov

reklama:
Ako spoznať, že si vás partner váži? Poznáte to podľa týchto dôležitých znakov

Nešetrí pochvalami

Práve partner by mal byť človekom, ktorý vás podporuje v každom rozhodnutí. Pochváli vás, keď ste niečo významné dosiahli alebo vám hovorí slová útechy, keď sa niečo pokazí. Nálady majú všetci rôzne a sú ľudia, ktorých dokáže rozhádzať aj maličkosť, ale vždy treba dať tomu druhému najavo, že je tu pre vás a môžete sa naň kedykoľvek spoľahnúť.

Hovoríte spolu o spoločnej budúcnosti

Aj budúcnosť patrí medzi dôležité faktory úspešného vzťahu. Pokiaľ ju s vami neplánuje, tak to nemôže byť dobrým znakom. Možno len strávi večer s priateľmi, ale ani mu nenapadne zobrať vás so sebou. Je to len maličkosť, ktorá môže prerásť až do tej miery, že v hlave už nosia cieľ rozchodu. Plánovanie inšpiruje a núti toho druhého poznávať vás.

Neponižuje

Rešpekt je vo vzťahu jednou z tých najvýznamnejších hodnôt. Pokiaľ u jedného z partnerov chýba, nie je opäť niečo v poriadku. Povyšovanie sa nad ostatných je hrozné už dosť samo o sebe, nieto keď vás ponižuje človek, ktorý tvrdí, že vás miluje.

Dôveruje vám

Klamstvá, alebo inak povedané zamlčané pravdy sú vo vzťahu vždy zlým znamením. Pokiaľ má váš partner neustálu potrebu zatajovať vám, kde je alebo s kým je, znamená to, že dôvera váš vzťah zďaleka obchádza. Úprimné rozhovory dokážu veľa vecí zmeniť a netreba sa im za každú cenu vyhýbať.

Nie je sebecký

Nikto predsa nechce, aby jeho polovička myslela výlučne na seba. Deliť sa o drobnosti a malé darčeky posúva vzťah dopredu. Veď predsa raz má jeden a inokedy druhý. To dobré, ale aj to zlé sa človeku vždy vráti, takže malichernosť by mala ísť v tomto prípade bokom.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 11. apríla 2022

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.