Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Ako vytvoriť dieťaťu hravé a bezpečné prostredie?

reklama:
Ako vytvoriť dieťaťu hravé a bezpečné prostredie?

Ako vytvoriť dieťaťu hravé a bezpečné prostredie? Poradíme vám v Bonybon!

Ste rodičmi na „plný úväzok“? Sami dobre viete, že už od prvých chvíľ deti potrebujú vlastné a dostatočne pohodlné útočisko. Tak ako rastú, je synonymom ich kráľovstva najprv bezpečie čo najbližšie pri rodičoch, neskôr vo vlastnej izbičke s postieľke a hračkami. Podľa možností ju postupne v školskom veku dopĺňame o niekoľko funkčných zón. Dnes vám priblížime svet https://www.bonybon.sk/ a ich inšpirácie pre detský nábytok a doplnky!

Koho poprosiť o tie najsladšie sny pre naše deti? Nie je v tom žiadna mágia ani čary a aj tak si vaši drobci budú užívať izbičku ako z rozprávky. Tento a všetky podobné príbehy majú spoločného menovateľa v konkrétnych dizajnérskych návrhoch. Rodičia potrebujú reálne čísla, technické údaje o základnej a doplnkovej výbave do izbičky a deti..? Tým musí byť dopriate pohodlie na posteli, pri hračkách a knižkách, rovnako túžia po vlastnom súkromí, resp. v tom najútlejšom veku možno hovoriť o detskom kráľovstve, „skrýši“ alebo herni.

Srdcom každej detskej izby je posteľ. Najlepšie je zabezpečiť ju pre dieťa na niekoľko rokov a kúpiť rastúci model. Pozor! Výhodou nákupu v Bonybon je aj to, že vás upozornia na dôležitú starostlivosť a výbavu do postele vzhľadom na vek dieťaťa. Nestačí ju len umiestniť do rohu izby a čakať, že posteľ s dieťaťom sama porastie.

Vo vašom rodičovskom záujme je zistiť, aký matrac vybrať pre dieťa, ktoré sú tie najlepšie zdravotné a najkrajšie dekoračné vankúše a čo najpríjemnejšie paplóniky. Po kúpe setu posteľnej bielizne, mantinelov a girlánd máte ako šibnutím čarovného prútika kráľovstvo hotové raz, dva tri! Pre ešte lepší pôžitok a sladšie sny ich zaviňte do hebkých spacích vakov, prikryte dekou a vo finálnom kroku vyberte ten najkrajší baldachýn nad posteľ!

Detské kráľovstvo, ktoré nebude minimalistické O tom svedčia tie najinšpiratívnejšie doplnky do detskej izby. Nech už sa rozhodnete skrášliť im izbu klasickým alebo prateľným kobercom a naň umiestniť kresielko či sedací vak, už nemožno hovoriť o štandardnom, ale o rozprávkovom detskom priestore!

A presne eshop Bonybon je miestom, kde sa plnia všetky detské sny a drobcom na toto obdobie zostanú tie najkrajšie spomienky. Donekonečna im ich budú pripomínať malé dekorácie na poličke, ktoré si so sebou môžu kdekoľvek vziať. Spomienky na detskú izbu nebudú vryté v stenách, ale v spolupráci s Bonybon na každom regáli, na stolíku a aj v tom najmenšom úložnom priestore.

Večne sa predsa hrať nebudú? Nebudú, ale môžu si to zopakovať aj v staršom veku, keďže si Bonybon zakladá na udržateľnej a trvácnej výbave do detskej izby!

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 15. júna 2021Zdroj www.bonybon.sk

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.