Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Ako získať trvalý alebo prechodný pobyt, ak nevlastníte žiadnu nehnuteľnosť

reklama:
Ako získať trvalý alebo prechodný pobyt, ak nevlastníte žiadnu nehnuteľnosť

Vlastná strecha nad hlavou je na nezaplatenie. Poskytuje vám potrebný komfort, ochranu a útočisko. Ekonomická situácia mnohých mladých rodín ale nie je na získanie niečoho dnes tak veľmi cenného vybavená. Mať vlastný dom alebo byt sa preto stáva pre mnohých skôr nesplneným snom.

Premeniť ale túžby na realitu nemusí byť tak náročné. Môžete využiť ponuku trvalého alebo prechodného pobytu evidenčného charakteru. Nezískavate ňou nárok na žiadnu nehnuteľnosť, ale máte k dispozícií vlastnú schránku v meste, označenie a potvrdenie o trvalom alebo prechodnom pobyte.

Prečo si prenajať trvalý pobyt?

Evidenčný charakter výhodného trvalého pobytu vám zaistí vybavenú klasickú aj online schránku. Miesto, kam bude prichádzať vaša pošta, o ktorej sa dozviete z online evidenčného systému. Vďaka notifikáciám z e-mailu alebo SMS sa dozviete o zásielke všetko. O jej hmotnosti, veľkosti a odosielateľovi.

Stávate sa právoplatným občanom mesta

S online prechodným pobytom v Bratislave máte možnosť využívať aj výhodnejšie parkovanie. Máte nárok na zdravotnú starostlivosť v okolí, zvýhodnené lístky v MHD a iné. Vďaka digitalizácii a internetu sa môžete na tento typ pobytu prihlásiť takmer okamžite a z ktoréhokoľvek miesta na svete. Internet vám to umožňuje v plnej miere.

Stačí vyplniť objednávkový formulár, dohodnúť si všetky potrebné detaily s poskytovateľom služby a o pár dní môžete žiadať o zmenu trvalého alebo prechodného pobytu aj vo svojom občianskom preukaze.

Ku komfortu, pohodliu a bezpečnosti predsa patrí aj sloboda a pocit istoty, ktoré sa vám vďaka tejto službe podarí získať jednoducho, rýchlo a bez najmenších problémov.

Mať vlastné sídlo a cítiť sa v ňom ako doma je na nezaplatenie. A vy si tieto chvíle radosti môžete vďaka službe mojpobox.sk užívať naplno a bez obmedzení.

(ukulele/PR, foto: pexels.com)

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 26. novembra 2019

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.