Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Boli krásni, mladí a šťastne zamilovaní. Všetko ale pokazil jediný večierok a veľmi zlý žart

reklama:
Boli krásni, mladí a šťastne zamilovaní. Všetko ale pokazil jediný večierok a veľmi zlý žart

20 ročnému Christianovi Kentovi a 23 ročnej Michelle Avila ležal svet pri nohách, boli mladí a plní energie. Robili si plány na spoločnú budúcnosť. Ich spoločnou vášňou bolo cestovanie. Spoločne navštívili Indonéziu, Kostariku, Japonsko a Brazíliu. Teraz plánovali zostať niekde dlhšie. Išli do Kalifornie. Christian sa chystal nastúpiť na vysokú školu a tráviť voľný čas surfovaním, Michelle sa chystala pokračovať v štúdiu žurnalistiky na California State University.

Dnes ich sny už neexistujú a nikdy nebudú mať takú podobu, akú si predstavovali. Christian a Michelle už nežijú. Bolo 14. októbra. Christian a Michelle boli na večierku. Vrátili sa po ňom domov a nič nepredznamenalo tragédiu. Michelle po návrate ešte hovorila s matkou, pripravila si oblečenie do práce (pracovala ako servírka) a išla spať do svojej izby, kde už bol Christian. Ráno ich Michellin otec našiel mŕtvych schúlených k sebe. Bol to pár úžasných mladých ľudí. Zomreli, objímali sa ako Romeo a Julie, povedal Paulo Avila, Michellin otec, v rozhovore pre britské Metro.

Rodičia Michelle ich nikdy nepodozrievali z užívania drog. Policajti prehľadali ich veci a žiadne omamné látky nenašli, výsluchy svedkov nepriniesli odpovede na otázky, kde a čo si vzali. Pitva preukázala v ich krvi lieky v kombinácii s antibiotikami, ktoré brali aj na zápaly krku. Lieky si ale vraj nevzali. Pravdepodobne im ich niekto musel hodiť do drinku na večierku. Kvôli náhlej smrti mladých ľudí zverejnila sestra Michelle na svojom Instagrame dojemný príspevok:

„S rodinou v tejto ťažkej chvíli držíme spolu a čakáme na oficiálne informácie, ako k tomu došlo. Moja malá sestra je preč a jej priateľ tiež. Teraz odpočíva v izbe so svojou kávou, hudbou a Christianom. Vždy ťa budem milovať, sestra.” Usporiadali zbierku na informačnú kampaň, aby si ľudia dávali pozor na to, čo na večierkoch pijú.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 12. januára 2024

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.