Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Cesta na Schwechat ale aj do Viedne

reklama:
Cesta na Schwechat ale aj do Viedne

Letisko Schwechat pri Viedni je medzi Slovákmi veľmi obľúbené. Je to dané viacerými faktormi. Asi najdôležitejší je rozsah ponuky letov a cieľových destinácií. Ten je v porovnaní s letiskami v Bratislave alebo Košiciach neporovnateľne väčší. Zo Schwechatu tiež lieta veľké množstvo nízko nákladových aeroliniek čo rovnako prispieva k jeho popularite. Výhodou pre nás je tiež relatívna blízkosť pri našich hraniciach a teda aj pri Bratislave.

Cesta na Schwechat je ale určite jednou z vecí ktoré musíte vyriešiť pri Vašej zahraničnej cesta prípadne dovolenke. Asi najrýchlejšie a najpohodlnejšie sa dostanete na letisko pomocou služby taxi na Schwechat. Jedná sa o dopravu taxíkom ktorá je ale špeciálne vytvorená pre túto destináciu. Nastupovanie je najčastejšie v Bratislave a to kdekoľvek podľa požiadavky klientov. Rovnako tak čas nástupu je plne podľa želania a je možné objednávať 24 hodín denne a sedem dní v týždni. Aké sú ceny? Výhodné. V prípade objednávky vopred sa cena za jednu jazdu pohybuje už na úrovni 39 Euro. Toto platí pri jazde osobným autom kde okrem vodiča je možné cestovať ďalším štyrom osobám. Ak cestujete na služobnú cestu, prípadne ako rodina na dovolenku, je toto v prepočte na jedného pasažiera veľmi výhodná cena. Pre väčšie skupiny je možné objednať auto pre osem cestujúcich. Podobne je to z cestou do Viedne. Taxi na trase Bratislava Viedeň je rovnako k dispozícii kedykoľvek.

Alternatívy ale tiež ako pri všetkom existujú aj tu. Môžete si vybrať hromadnú dopravu. Tá je najlacnejšia ale zároveň aj trvá najdlhšie a je veľmi málo pružná. Musíte sa držať cestovného poriadku. Pre niekoho je tiež zaujímavá možnosť cestovať vlastným autom na letisko a tam parkovať. Tu je ale potrebné zase počítať s cenou parkovného na letisku ktoré nie je určite lacné.

(U/PR, foto: pexels.com )

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 21. apríla 2022

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.