Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Chlapček poslal ockovi list do neba, onedlho na to mu prišla dojímavá odpoveď

reklama:
Chlapček poslal ockovi list do neba, onedlho na to mu prišla dojímavá odpoveď

Nádherné gesto. Hoci iba sedemročný Jase zo Škótska vyrastá bez milovaného ocka, stále ho nosí v srdci. Nedávno by oslávil narodeniny, a tak mu chlapča poslalo do neba blahoželanie. Krátko na to si sám našiel v schránke list s odpoveďou.

Detstvo malého Jaseho (7) bolo ukrátené o prítomnosť jednej z tých najdôležitejších bytostí. Chlapček prišiel o ocka pred štyrmi rokmi, v čase, keď bol ešte veľmi maličký. Spolu so staršou sestrou Neive (10) však na neho myslia každý deň a stále vymýšľajú spôsoby, ako ho udržať v pamäti.

Naposledy sa Jase rozhodol, že ocka poteší listom k narodeninám. Na kartu napísal svojim detským rukopisom niekoľko úprimných slov a vhodil do poštovej schránky v nádeji, že sa dostane až k milovanej osobe. “Pán poštár, môžete toto zobrať do neba na narodeniny môjho ocka? Ďakujem,” znela prosba na obálke.

Reakcia na nezaplatenie

Niekoľko týždňov neskôr sa v poštovej schránke chlapcovej rodiny objavil list, ktorý vyvoláva silné emócie. “Milý Jase, chcel by som využiť túto príležitosť, aby som Ti oznámil, ako sme uspeli v doručovaní zásielky Tvojmu otcovi do neba,” píše sa v úvode listu podpísaného Seanom Milliganom, pracovníkom britskej pošty.

“Bola to ťažká výzva, vyhnúť sa hviezdam a iným galaktickým objektom. Ubezpečujeme Ťa však, že táto dôležitá zásielka bola doručená,” pokračuje Milligan s tým, že na pošte veľmi dobre vedia, aká hodnotná je chlapcová korešpondencia. “Budeme aj naďalej robiť všetko, čo bude v našich silách, aby sme zabezpečili bezpečnú dodávku do neba,” zakončuje pracovník.

Rodina ostala po prečítaní listu v nemom úžase. Ohromená mamička chlapca Teri Copland krásnu skúsenosť zdieľala na sociálnych sieťach, aby ukázala aj ostatným, čo toto gesto pre ňu znamená. Skutočnosť, že na pošte vynaložili úsilie na malého chlapca, ktorého nikdy nevideli, ju dojala a jej malého synčeka urobila neopísateľne šťastným.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 7. júna 2023Zdroj www.inspiremore.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.