Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Čo je to „na druhej strane“? Osemnásťročná žena prežila klinickú smrť, jej slová vás vydesia

reklama:
Čo je to "na druhej strane"? Osemnásťročná žena prežila klinickú smrť, jej slová vás vydesia

Američanka Kass Hogann je osemnásťročná žena, ktorá prežila klinickú smrť. Dievča sa rozhodla zdieľať svoj príbeh. Povedala všetkým, že bola "na druhej strane". Používatelia internetu tomu nemôžu uveriť. Klinická smrť zanechala v psychike 18 ročnej dievčiny trvalé jazvy, s ktorými sa jej dnes ťažko žije. Klinická smrť je stav, ktorý stále vzbudzuje veľa emócií. Na internete nájdeme veľa príbehov ľudí, ktorí klinickú smrť prežili. Medzi nimi je Američanka Kass Hogann. Povedala, že urobila vo svojom živote veľmi hlúpe rozhodnutia, ktoré na ňu mali neskôr vlyv.

Nepovedala však, čo presne sa stalo. Dievča prežila klinickú smrť trikrát. Zakaždým to bolo "zatiahnutie do tunela a pristátie medzi hviezdami". Bola na podivnom a neznámom mieste, odkiaľ mohla vidieť vesmír. Aj keď sa nemohla hýbať, cítila sa veľmi príjemne. Kass prezradila, že cítila prítomnosť svojich mŕtvych príbuzných, ale nemohla s nimi hovoriť a nevidela ich. Zdôraznila, že je pre ňu ťažké všetko vyjadriť slovami. Jej mozog bol nefunkčný 7 minút a bol poškodený. Dievča dodnes bojuje s výpadkami pamäte alebo problémami s koncentráciou.

"Cítila som sa dobre, pretože som vedela, že moji blízki sú so mnou, hoci neboli vedľa mňa fyzicky. Keď som sa prebudila, vykonali CT vyšetrenie môjho mozgu a videli malé časti, ktoré boli temnejšie.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 22. septembra 2021

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.