Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Čo prezradí farba krvi o vašej menštruácii? Toto by mala vedieť každá žena

reklama:
Čo prezradí farba krvi o vašej menštruácii? Toto by mala vedieť každá žena

Svetloružová krv

Ako tvrdia odborníci, svetloružová krv je obvykle dobrým príznakom, znamená to, že máte práve svetlejší deň menštruácie. Pokiaľ dôjde ku krvácaniu mimo menštruácie a má vaša krv túto farbu, môže to byť známka tehotenstva alebo zranenia.

Krvavo červená

Ak má krv takú farbu, potom je v poriadku, pokiaľ krvácanie nie je príliš silné a netrvá dlhšie ako 8 dní.

Tmavo vínová

Počas menštruácie môžu nastať situácie, kedy sa objaví tmavá farba a krvné zrazeniny. Pokiaľ sú však veľmi husté, je ich veľa – môže to byť známka maternicového myómu.

Oranžové obdobie

Znamená to, že máte pravdepodobne infekciu, farba menštruačnej krvi sa mieša s čírym hlienom a vytvára oranžovo sfarbený efekt. Choďte rýchlo k lekárovi.

Hnedé obdobie

Nebojte sa, vyzerá to divne, ale je to normálne. Stará krv je hnedastá alebo dokonca čierna, ale von jednoducho musí.

Drobné bodky

Ak je vaša menštruácia taká a viete, že ste zdravá, potom vám gratulujem, toto je prvá fáza tehotenstva. Skromné špinenie v deň, kedy by ste mali mať menštruáciu, zvyčajne naznačuje počatie.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 14. novembra 2022

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.