Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Detský olejček má viac ako jedno jediné využitie

reklama:
Detský olejček má viac ako jedno jediné využitie

Ak máte doma deti, iste sa pri starostlivosti o ich pokožku nezaobídete bez detského olejčeka. Možno Vás ale nikdy nenapadlo, o ako univerzálny prostriedok sa vlastne jedná. Ukážeme Vám, na čo všetko je možné ho účinne použiť.

Vylepšenia sprchového gélu

Pokiaľ pri sprchovaní dávate prednosť sprchovaciemu gélu, máme pre Vás tip na jeho vylepšenie. Stačí, keď do fľaštičky s gélom pridáte malé množstvo olejčeka a riadne ju pretrepete. Získate tak obohatený prostriedok na umývanie, ktorý vašu pokožku navyše vyživí a zjemní.

Ľahšie odstránenie riasenky

Ak ste na riasy aplikovali riasenku a teraz je pre Vás ťažké od nej riasy dokonale očistiť, použite olejček, a to tak, že ho nakvapkáte na kúsok vaty a ľahko s ňou riasenku zotrete.

Vylepšená manikúra

Ak venujete starostlivosť o svoje ruky a nechty, iste uvítate, že si vďaka olejčeku môžete výrazne uľahčiť aplikáciu laku na nechty. Než s ňou začnete, pokvapkajte kúsok vaty olejčekom a votrite si ho do kože okolo nechtov. Keď sa Vám pri aplikácii laku na nechty stane, že trocha stečie aj na kožu, vďaka olejčeka ho veľmi ľahko zotrete.

Pohodlnejšie holenie s lepším výsledkom

Ak chcete, aby Vaša koža bola po holení hladšia, potrite ju pred holením olejčekom. Ten zaistí menšie riziko podráždenia kože a tiež to, že strojček bude po pokožke ľahšie kĺzať. Pokiaľ ale vykonávate holenie vo vani, musíte byť opatrné, pretože stačí trocha nepozornosti, a aj na malom množstve oleja sa môžete pošmyknúť a hrozí nebezpečenstvo zranenia.

Ľahké zloženie prstienka z prsta

Niekedy sa stane, že z rôznych dôvodov potrebujete zložiť prstienok a nejde to. Môže to byť spôsobené napríklad zvýšenou fyzickou námahou, horúčavou, a podobne. Pokiaľ k takejto situácii dôjde, nestrácajte hlavu. Potrite okolie prstienka trochou olejčeka a uvidíte, ako pôjde ľahko a bezbolestne zložiť.

Zjemnenie kože na pätách

Ak Vás trápi hrubšia koža na pätách, nie je nič jednoduchšie, než si do nej pred spaním votrieť potrebné množstvo olejčeka a potom si obliecť pohodlné bavlnené ponožky, ktoré Vás nebudú tlačiť. Olej zjemní Vašu pokožku a dodá jej výživu a už druhý deň zaznamenáte zlepšenie.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 19. júna 2023

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.