Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Dokážete určiť, ktorá zo žien je matkou dieťaťa? Ak áno, ste veľmi inteligentný človek

reklama:
Dokážete určiť, ktorá zo žien je matkou dieťaťa? Ak áno, ste veľmi inteligentný človek

Ako môžete vidieť na obrázku sedia dve ženy, ktoré sú naproti sebe usadené na stoličke. Na zemi je malý chlapec. Otázka ale je, ktorá z týchto dvoch žien je matka dieťaťa? Správnou odpoveďou môže byť len jedna možnosť.

Žena napravo

Sedem z desať ľudí tvrdí, že matkou dieťaťa je žena na pravej strane. Bohužiaľ, toto je nesprávna odpoveď. Mysleli ste si to aj vy? Môže to znamenať, že dnes sa vám nedarí alebo ste sa nesústredili dostatočne. Ale nie je to nič hrozné. Kreativita je to slovo, ktoré vás sprevádza od útleho detstva. Od útleho veku ste mali dobrú fantáziu. Vaši priatelia vás majú radi, ste zábavný človek a viete navodiť tú správnu atmosféru. Máte ďalšie vlastnosti, ktoré z vás robia skvelého priateľa. Vaše rady sú vždy dôkladné. Viete zdvihnúť náladu každému, nech sa deje čokoľvek. Ste dobrým radcom pri dôležitých rozhodnutiach. Ste neodbytní a práve vďaka tomu si idete za svojim cieľom. Medzi najvyššie miesta vo vašom rebríčku patria rodina však aj peniaze.

Žena vľavo

Práve 30% ľudí si vybralo túto možnosť. Rozhodli ste sa pre ňu aj vy? Dobre ste urobili, táto odpoveď je správna. Viete prečo to tak je? Veľké množstvo detí sa počas hrania otáča chrbtom k svojim rodičom, majú tak väčší pocit bezpečia. Na obrázku vidieť, že je obrátene. Ľavá hemisféra je spojená s logickým myslením, čo dokazuje aj silnú intuíciu, ľudia s takým myslením bývajú väčšinou v popredí, medzi prvými. Takýto ľudia majú silnú inteligenciu a empatiu. Máte skvelých priateľov, objavujete nové miesta a ľudí. Váš zmysel pre humor tiež stojí za pozornosť. Tajomstvá sú u vás aj v bezpečí. Počúvajte hlas svojho srdca a všetko bude skvelé.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 9. apríla 2022

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.