Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
  • Zivotsdetmi
  • Články
  • Voľný čas
  • Fotka, ktorá vám zlepší deň: Trojročné dievčatko sa snaží dostať na selfie otecka s rozprávkovými postavičkami

Fotka, ktorá vám zlepší deň: Trojročné dievčatko sa snaží dostať na selfie otecka s rozprávkovými postavičkami

reklama:
Fotka, ktorá vám zlepší deň: Trojročné dievčatko sa snaží dostať na selfie otecka s rozprávkovými postavičkami

Kultoví hrdinovia ho úplne zaslepili. Otecko LaRoyce Hall zo San Antonia v Texase vyviedol kúsok, ktorý baví internet. V Disneylande si urobil perfektnú fotku s postavami z animovaného príbehu Toy Story. Škoda len, že si nevšimol, ako zúfalo sa na záber snaží dostať aj jeho malé dievčatko.

LaRoyce a jeho priateľka Carynn chceli potešiť svoju rozkošnú dcérku Zaydu, a tak sa vybrali do Disneylandu. Keď tam narazili na kultového kovboja Woodyho a Buzza Lightyeara, nemohli odísť len tak, bez fotky.

Z hlavy rodiny sa vykľul skutočne dychtivý fanúšik animáku. V zápale robenia selfie s posádkou Toy Story si nevšimol dcérku pod vlastnými nohami a na fotke s hrdinami zachytil len svoju tvár. Dievčatko sa pritom očividne snažilo dostať do záberu.

„Robili sme si fotografie so všetkými postavičkami v parku, ale Toy Story je môj obľúbený film. Pôvodne mal prísť iba Woody, no keď sa ukázal aj Buzz, bol som ako malé dieťa na Vianoce,“ opísal otecko situáciu. Jeho dcérka sa mala fotiť s kreslenými hrdinami už pred tým, a tak smu ušiel fakt, že sa chcela dostať aj na ďalší záber.

Našťastie, milú scénku fotila aj Carynn z pozície pozorovateľa, a tak bude mať rodinka na čo s úsmevom spomínať. Výlet do Disneylandu si užili naplno.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 6. júla 2019Zdroj www.unilad.co.uk

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.