Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Horúci módny hit ďalšej sezóny? Mikro kabelku môžete nosiť na jedinom prste

reklama:
Horúci módny hit ďalšej sezóny? Mikro kabelku môžete nosiť na jedinom prste

Kabelkové maniačky, zbystrite! Tohtoročný Parížsky týždeň módy odštartoval a hneď v úvodný deň priniesol na móla zaujímavé kúsky. Svetová módna značka Jacquemus tu odprezentovala kabelky netradičných rozmerov.

Mini aj maxi kúsky

Výtvory z dielne dizajnéra Jacquemusa zaujali predovšetkým svojou veľkosťou. Pozornosť pritiahli kabelky, do ktorých by si predvádzajúce modelky sotva zabalili rúž. Mikro tašky boli také maličké, že ich pohodlne mohli nosiť pomocou jedného prsta.

Na prehliadke bola zobrazená celá škála mikro kabeliek, v rôznych farebných variáciách vrátane bielej, červenej a oranžovej. Niektoré kúsky mali iba rukoväť, súčasťou iných bol i dlhý popruh. Každú tašku však charakterizoval jeden spoločný detail: zlaté písmeno “J” v pravom dolnom rohu.

Jacquemus predviedol aj druhý extrém, kabelky, ktoré svojou veľkosťou, naopak, pripomínali skôr vrecia. Maxi kusy boli také robustné, že ich modelky sotva dokázali obopnúť rukami.

Maličké aj enormne veľké kabelky značky Jacquemus sú súčasťou kolekcie pre jeseň a zimu 2019/2020. Nie je jasné, či a kedy budú nové modely pustené do predaja, alebo koľko nakoniec budú stáť. Značka v súčasnosti predáva podobné miniatúrne tašky online. Ich hodnota sa aktuálne pohybuje okolo 400 eur.

A post shared by Vanja Koistinen (@vanjakoi) on Feb 27, 2019 at 9:08am PST

Foto: Instagram

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 28. februára 2019Zdroj www.thisisinsider.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.