Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Hrôza čo spravil manžel svojej žene

reklama:
Hrôza čo spravil manžel svojej žene

Svadba je jedna z najkrajších vecí v živote. Zamilovaný pár sa vzal, navzájom sa muž aj žena obdivovali a boli si veľkou oporou. Ako to tak býva, v dnešnej dobe u väčšiny párov po svadbe, sú prvé roky krásne a plné lásky, ktoré sa ale postupom času vytrácajú a vzťah upadá do stereotypu. Presne ako tento. Jedného dňa sa však z nevinnej zábavy stalo niečo strašné. Než sa žene stalo niečo tak tragického a zmenilo jej to celú budúcnosť, žili šťastne a užívali si spolu každý deň naplno.

Mladí manželia Waldonovci žili v Georgii v USA a vychovávali spoločne malú dcérku. Mladá Američanka bola mužom neustále obdivovaná, vďaka svojej dokonalej postave a kráse, lenže ona mala srdce a oči len pre svojho 27-ročného manžela Courteyho. Než ju jej manžel zradil, žili šťastný a harmonický život.

Koncom leta trávila rodina so svojimi blízkymi spoločné chvíle. Jedného teplého večera si rodina s priateľmi vytvorili posedenie pri ohni. Bavili sa, hrali na gitaru a spievali, boli jednoducho šťastní, zo svojej vzájomnej prítomnosti. Keď Courtney chcel nechať viac rozhorieť oheň, pridal doň benzín a vznikla menšia explózia, ktorá sa nezdala byť až tak nebezpečná, ako zo začiatku vyzerala. Táto katastrofa spôsobila škody a ublížila na zdraví mladej žene. Všetci si všimli mladú ženy po pár sekundách, pretože žena bola veľmi blízko ohňa a explózia sa jej dotkla. Žena utrpela veľmi vážne zranenia a bola hneď odvezená do nemocnice, kde musela podstúpiť okamžitú operáciu. Žena bola popálená na 40% na celom tele vrátane jej tváre.

Lekári vedeli, že už nikdy nebude vyzerať ako predtým. Zostalo jej mnoho jaziev a kožných zmien, keď sa žena dostala z otrasu a z nemocnice domov, jej manžel ju aj dcérku opustil, pretože z nej bolo monštrum. Žena bola na dne, nemala svojho milovaného muža a ani kde bývať, zdalo sa to ako zlý sen. Ale z toho všetkého jej pomohli priatelia, známi a dokonca aj susedia, ktorí jej nechali usporiadať zbierku a dnes má svoj dom a snaží sa žiť naplno.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 22. júna 2021

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.