Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Jablčný ocot dokáže s vaším telom zázraky. Pozrite sa, prečo je mu už roky verná Mathilde Goehler

reklama:
Jablčný ocot dokáže s vaším telom zázraky. Pozrite sa, prečo je mu už roky verná Mathilde Goehler

Krásna modelka a mama, nedá na tento malý zázrak v rámci starostlivosti o svoje telo dopustiť. Pozrite sa, prečo mu je už roky verná. Jablčný ocot dokáže s vaším telom zázraky.

Dôkazov o tom, že príroda je najlepší pomocník pre naše zdravie aj krásu je nespočetne. A to, že prírodné veci sú skvelým pomocníkom v starostlivosti o telo a krásu vie dobre aj očarujúca modelka Mathilde Goehler. Tá je už roky verná obyčajnému jablčného octu, na ktorý nedá dopustiť.

Skvelý pri chudnutí

Jablčný ocot totiž obsahuje celý rad vitamínov A, B1, B2, B6, C, ďalej horčík, vápnik, draslík, železo, sodík a fosfor, kyselinu listovú a jablčný pektín. Všetky tieto látky sú pre zdravie a správne fungovanie organizmu dôležité. Je to akýsi všeliek, ktorý sa používa pri tráviacich ťažkostiach, ale najmä pri chudnutí. Mathilde využíva najmä jeho silu v tom, že potláča chuť na sladké, ktoré sama miluje. Stačí vypiť pohár vody s malou lyžičkou octu pred každým jedlom a výsledok je vraj zaručený. Dokonca aj potrebuje rýchlo zhodiť pár kíl, zvolila intenzívnejšiu kúru. Tá by však nemala trvať dlhšie ako týždeň.

Dokonalý pre krásnu pleť

Je výborný pri suchej, ale aj problematickej pleti. Mathilde si z neho najčastejšie vyrába pleťové tonikum a to zriedením samotného octu vo vode v pomere 1: 1. Pleť do hĺbky vyčistí, napne a pravidelným používaním mierne zjednotí aj jej tón. Rovnako je veľmi účinný aj proti akné a vyrážkam, dokonca aj pigmentovým škvrnám a kožným zápalom. V tomto prípade si ho modelka nanesie vatovým tampónom na postihnuté miesto pred spaním a nechá ho pôsobiť až do rána.

Lesklé a zdravé vlasy

Mathilde ho najčastejšie používa v boji proti rozštiepeným končekom. Nanesie si ho do dĺžok, nechá pôsobiť 15 minút a výsledkom sú krásne, lesklé a hladké vlasy. Jablčný ocot aj stimuluje rast vlasov.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 21. júla 2021

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.