Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Kamaráti z detstva sa stretli po 12 rokoch odlúčenia, dnes sú z nich manželia

reklama:
Kamaráti z detstva sa stretli po 12 rokoch odlúčenia, dnes sú z nich manželia

Osudová láska! Príbeh Natalie a Austina sa začal písať ešte keď boli v plienkach. Najlepších priateľov na život a na smrť rozdelili okolnosti na 12 rokov a vzdialenosť 1 600 kilometrov. Oni však napriek všetkým prekážkam k sebe opäť našli cestu a už sa nemienia vzdať jeden druhého.

Natalie (24) a Austin (24) vyrastali spolu v Osale na Floride a vo veku 2 až 5 rokov boli najlepšími priateľmi. Boli doslova neodlúčiteľní. Avšak keď sa rodičia sladkej princeznej rozviedli, spolu s mamičkou sa presťahovala do vzdialeného Connecticutu a spojenie medzi nerozlučnými parťákmi sa pretrhlo.

K opätovnému kontaktu dvojice došlo až po 12 rokoch, v čase, keď chodili na stredné školy. Po tom, ako sa Natalie presťahovala, často myslievala na svojho najlepšieho priateľa z detstva, avšak nemala potuchy, ako sa s ním spojiť. Až o mnoho rokov neskôr objavila Austinove meno zapísané v starom adresári svojej mamy, a tak ju napadlo vyhľadať ho na Facebooku.

Netrvalo dlho a dávni kamaráti sa stretli. Rýchlo pochopili, že je medzi nimi viac ako chémia a vzťah medzi nimi nabral na obrátkach. Kým doštudovali na stredných školách, viedli vzťah na diaľku, vysoké školy už obaja absolvovali na Floride. Rok po promócii Austin dospel k veľkému rozhodnutiu a pred milovanú Natalie pokľakol.

Z kamarátov z detstva sú dnes už manžel a manželka. Aby si pripomenuli korene svojej lásky, prefotili spoločný záber z predškolských čias, na ktorom sa spoločne usmievajú z červeného džípa. Rovnaké auto, len väčších rozmerov, použili aj na svadobnú fotografiu.

A post shared by Natalie Crowe Tatman (@nata.tatman) on Apr 17, 2019 at 9:07am PDT

Foto: COURTESY OF NATALIE CROWE TATMAN/SHANNON LEE MILLER, elitedaily.com

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 25. mája 2019Zdroj www.elitedaily.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.