Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Keď otvorila toalety, videla muža, ako bije svojho syna. Jej reakcia bola úplne neoceniteľná

reklama:
Keď otvorila toalety, videla muža, ako bije svojho syna. Jej reakcia bola úplne neoceniteľná

Asi pred štyrmi rokmi som bola v banke v mestečku v južnej Georgii, kde som žila. Ako vždy som čakala v rade. Zrazu sa do fronty prirútil otec so synom, ktorý začala predbiehať, čo samozrejme väčšinu naštvalo. Bol piatok, fronta bola skutočne obrovská a otec s chlapcom vôbec front nerešpektoval. Keď sa ho synček pýtal, či mu potom kúpi nejaké cukrovinky, zakričal "NIE, NIE".

To samozrejme malého chlapca zarmútilo, avšak po niekoľkých minútach sa opýtal znova. Otec, ktorý ho držal nie za ruku, ale silno za zápästie, znovu začal kričať: "Povedal som jasne nie!". Držal ho tak silno, že sa chlapec rozplakal. Otca to poriadne rozčúlilo, nahol sa k chlapcovi a niečo mu pošepkal do ucha. Po niekoľkých sekundách som počula ďalšiu nadávku "Sklapni hneď teraz, alebo ťa zmlátim, ty kretén."

Otec už bol poriadne rozzúrený, chlapec veľmi plakal a všetci sa na túto dvojicu začali pozerať, čo otca rozrušilo a syna odtiahol na toalety. Moje srdce sa zovrelo, všetci si začali pošuškávať, ale nikto nič neurobil. Čím viac rozhnevaná som z tejto situácie bola, tým viac som chcela chlapcovi pomoc, takže som nakoniec vystúpila z fronty a rozhodla sa, že sa na toalety pozriem.

Otváram dvere toalety, kde otec zložil opasok a bil dieťa. Dieťa v tejto chvíli prakticky kričalo: "Prepáč, ocko!" Odpusť mi! "Niečo sa vo mne zlomilo. Prestaň! Dieťa prestalo plakať, otec ho prestal biť. Obaja sa na mňa len pozreli. "Mal by si sa za seba hanbiť," zakričala som na otca. Ten sa len zamračil, opäť vzal chlapca za zápästie a odtiahol ho z banky. Vystopovala som ho, zistila som, aké má auto, opísala si značku a následne podala sťažnosť na policajnej stanici. Neviem, či to vyšlo, ale keď som sa do banky vrátila, čakal na mňa obrovský potlesk.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 24. júna 2021

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.