Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Keď sa pár dostavil po 6 týždňoch po pôrode ženy na kontrolu, lekár povedal niečo, z čoho manžel skoro omdlel

reklama:
Keď sa pár dostavil po 6 týždňoch po pôrode ženy na kontrolu, lekár povedal niečo, z čoho manžel skoro omdlel

Žene Elise Kirby sa konečne pošťastilo a spolu so svojím manželom čakala dieťa. Bolo jej 27 rokov a ako sama hovorila, už mala na dieťa najvyšší čas. To sa im podarilo splodiť a tak sa radovali z každého dňa tehotenstva. Dieťa sa následne narodilo a obaja manželia sa radovali ešte viac.

Otehotnela znova

V čase, keď kojila svoju prvorodenú dcéru s manželom mali nechránený sex. Všade sa dočítali, že počas dojčenia je pravdepodobnosť na otehotnenie nulová. Ako sa ale ukázalo, nebolo to pravda. Zdalo sa jej, že je s jej telom niečo inak. Prvý test bol síce negatívny, ale ďalší už ukázal hodnotu pozitívne. Zrazu bola tehotná znovu.

Lekár to potvrdil

Samozrejmé bolo, že žena ihneď dorazila k lekárovi na vyšetrenie, ktorý ako jediný odborník mohol vylúčiť alebo potvrdiť výsledok tehotenského testu. Aká bola správa lekára? Konštatoval, že žena je skutočne tehotná. Keď volala svojmu mužovi, ten bol úplne zarazený a nemohol tomu uveriť. Napriek tomu sa s tým vyrovnal. To ale nečakal, že to bude jediná informácia, ktorú sa dozvie. Tá druhá prišla ešte o niečo dlhšie.

Kontrola za 6 týždňov po pôrode

Teraz chodila žena k lekárovi z dvoch dôvodov. Najprv so svojou malou dcérkou a potom kvôli sebe, pretože čakala ďalšie dieťatko. Na kontrolu, ktorá prebehla po 6 týždňoch po jej pôrode nezabudne ani on, ani jej manžel. Zistil totiž informáciu, z ktorej takmer omdlel. Lekár ženu vyšetril a potom sa pozrel na manželov a povedal im, že im blahoželá k ďalším dieťaťkám. Ani jeden to najprv nepochopili. Čo tým lekár myslel?

Žena čakala dvojčatá

Nemal na mysli už narodenú dcéru a druhé dieťatko, ktoré žena čakala. Mal na mysli to, ktoré čakala, u ktorého podľa ultrazvuku zistil, že bude mať dvojčatá. Žena nielen otehotnela, ale tiež čakala dvojčatá. Keď sa to jej manžel dozvedel, skoro v ordinácii omdlel.

Všetko zvládli

Aj keď im to pripadalo ako veľmi ťažké obdobie, nakoniec sa so všetkým popasovali veľmi dobre. Tým chceme povedať, že všetko zvládli. A dnes? Sú spokojná rodina, ktorá nemá ani 3, ani 4, ale hneď 5 členov.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 15. júna 2023

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.