Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Komáre mi ničia leto. Potom som našla tento trik, ako sa ich zbaviť

reklama:
Komáre  mi  ničia leto. Potom som našla tento trik, ako sa ich zbaviť

Naozaj si myslím, že sa všetci môžeme zhodnúť na týchto 2 veciach: všetci milujeme horúce letné dni, ale komáre nemá rád nikto. Komáre môžu byť obrovskou nepríjemnosťou. Väčšina produktov odpudzujúcich komáre je nabitá chemikáliami, čo je hlavný dôvod, prečo používanie týchto produktov moc nevyužívame.

Je známe, že tento malý nepríjemný hmyz saje vašu krv a dušu a dáva aj smrtiace choroby ako malária, dengue a ďalšie podobné choroby. Okrem toho sú všeobecne na obtiaž, nech sú kdekoľvek. Spôsobujú, že zatvárame svoje domovy alebo ich zakrývame sieťami, aby sme nemuseli riešiť ich zabíjanie. Vedeli ste, že komáre sú jednou z hlavných príčin úmrtí v dejinách ľudstva? Nemali by ste sa však báť, pretože v tomto článku vám ukážeme, ako vyrobiť najlepší a najúčinnejší sprej proti komárom ,aký bol kedy vyrobený!

Ako vyrobiť najsilnejší sprej proti komárom? Je to veľmi jednoduché! Musíte len zmiešať éterické oleje ako citronella, citrónová tráva a eukalyptus vo fľaštičke s rozprašovačom a nastriekať všetky exponované časti tela.

Levanduľový telový olej

Tu je to, čo musíte urobiť , je to veľmi jednoduché! Stačí naliať 30 kvapiek levanduľového éterického oleja do dvoch polievkových lyžíc rastlinného oleja, napríklad olivového oleja, a túto kombináciu natrieť na pokožku. Výsledky vás ohromia.

Cesnak

Cesnak by ste mali konzumovať každý deň! Cesnakový olej sa jemne uvoľňuje z vašich pórov a môže slúžiť ako bariéra na udržanie komárov na uzde. Naozaj dúfame, že vám tento článok bude užitočný, a nezabudnite ho zdieľať so svojimi priateľmi a rodinou.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 12. januára 2024

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.