Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Krásny príbeh o tom, ako veľmi je dôležitý vzťah starého otca a vnúčika

reklama:
Krásny príbeh o tom, ako veľmi je dôležitý vzťah starého otca a vnúčika

Nielen deti potrebujú starých rodičov, ale aj starí rodičia potrebuje deti. Vnúčatá sú novou radosťou v ich živote. Novou nádejou a novým šťastím. Sú pre nich vzácnym darom a pokladom. Poznáte tento nádherný príbeh?

Bruno Ferrero je môj najobľúbenejší autor krátkych príbehov. Už som Vám priniesla dva jeho príbehy, no a dnes to bude tretí z knižky, ktorá sa volá: Život je všetko, čo máme.

Odporúčam kúpiť si pre pohladenie svojej duše, duše Vašich detí, rodiny, či priateľov 🙂

Príbeh sa volá:

Liečba

Lekár sklamane potriasol hlavou. U pacienta sa neprejavovalo nijaké zlepšenie. Už desať dní starec nereagoval na liečbu. Vzdal sa. Na nemocničnom lôžku akoby nemal vôľu bojovať o život. Unavený sa odozdával osudu.

Keď ho na druhý deň lekár navštívil, znova potriasol hlavou. Ale od prekvapenia. Všetky výsledky starca sa vrátili do normálu. Starec sedel opretý o podušku a vrátila sa mu aj farba.

„Čo sa to stalo?“ pýtal sa lekár. „Včera sme sa báli o Váš život. A teraz všetko zázračne funguje. Smiem vedieť, čo sa stalo?“

Starček sa usmial. Prisvedčil a povedal: “ Včera ma prišiel navštíviť vnúčik a povedal mi: „Deduško, musíš sa vrátiť hneď domov. Pokazil sa mi bicykel.“

zdroj: Bruno Ferrero: Život je všetko, čo máme

autor: Michaela K.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 6. mája 2016

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.