Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Lekár, akého len tak nenájdete: Tancujúci neurochirurg je miláčikom detských pacientov

reklama:
Lekár, akého len tak nenájdete: Tancujúci neurochirurg je miláčikom detských pacientov

Rozdáva radosť na celom oddelení! Doktor Tony Adkins (42) z Kalifornie má zvláštny dar, ktorý jeho malí pacienti milujú. Prostredníctvom tanca dokáže chorým deťom nielen vyčariť úsmev na tvárach, ale dodáva im aj väčšiu chuť bojovať so svojimi zdravotnými problémami.

Sympatický neurochirurg je známy tým, že k pacientom pristupuje inak, ako ostatní zdravotníci. Počas vyšetrení a kontrol svojich zverencov povzbudzuje tancom. Verí totiž, že smiech je tou najlepšou terapiou a môže mať omnoho mocnejšie účinky, ako samotná medicína.

Zdá sa, že metóda doktora Adkinsa je účinná. Jeho tanečné kreácie nielen zlepšujú náladu malých pacientov, ale posilňuje to aj ich psychický stav a tým i celkové zotavovanie. „Nechcem, aby moji pacienti stratili svoje detstvo,” povedal lekár.

Najlepším vysvedčením populárneho zdravotníka je fakt, že deti sa ho dožadujú u sestričiek. Pre svoje netradičné liečebné metódy si od kolegov vyslúžil priliehavú prezývku „tancujúci lekár”.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 10. júna 2023Zdroj www.youtube.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.