Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Ľudské telo je fascinujúce. Rozmýšľali ste nad tým, ako to vyzerá pod povrchom ženského poprsia?

reklama:
Ľudské telo je fascinujúce. Rozmýšľali ste nad tým, ako to vyzerá pod povrchom ženského poprsia?

Internetom sa šíri obrázok, ktorý vyvoláva zmiešané emócie. Ľudia nemôžu uveriť tomu, ako v skutočnosti vyzerajú ženské mliečne žľazy.

Ľudská bytosť je výnimočné stvorenie a dokonalosť, s akou je vybudovaná jej telesná schránka, niekedy doslova berie dych. Ženské telo bolo stvorené na to, aby priviedlo na svet dieťa, poskytlo mu teplo a výživu vo forme materského mlieka. Ale zamyseli ste sa niekedy nad tým, ako to v skutočnosti vyzerá pod povrchom?

Hoci väčšina z nás je dobre oboznámená s vyobrazením mužského svalového systému, ten ženský je menej populárny. Preto nie je nič výnimočné na tom, že ľudí na internete šokoval a vyviedol z rovnováhy obrázok, ktorý prezentuje štruktúru ženských mliečnych kanálikov. Záber sa stal okamžite virálnym.

Mliečne kanáliky, ktoré svojim zoskupením pripomínajú kvet, vyvolali na sociálnych sieťach hotové vášne. Kým niektorí užívatelia nevychádzajú z údivu a sú nadšení krásou, ktorá bola vytvorená pre bábätká, iní vyjadrujú k celej veci pohoršenie, či dokonca odpor. A čo si o tom myslíte vy?

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 25. apríla 2019Zdroj www.boredpanda.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.