Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Mamička bola zvedavá, čo sa nachádza v hračkách do vody

reklama:
Mamička bola zvedavá, čo sa nachádza v hračkách do vody

Gumové hračky do kúpeľa sú veľmi obľúbené u všetkých detí, ale sú aj veľmi nebezpečné. Nech sa snažíme ako chceme, v hračke vždy zostane nejaká tá voda. A keďže je v uzavretom priestore, čoskoro sa začne objavovať smrtiaca pleseň. Veľa rodičov kupuje svojim deťom hračky do vane. Majú spríjemniť čas kúpeľa, ale ako sa ukazuje, môžu byť veľmi nebezpečné. Jedna matka chcela vedie čo je vo vnútri. „Videla som niečo hrozné,“ zverila sa.

Celá pravda o hračkách do vane

Niet pochýb o tom, že niektoré bábätká jednoducho neznášajú kúpanie. Aby tento čas rýchlo utiekol, rodičia sa rozhodnú kúpiť špeciálne hračky do vane. Môžu byť veľmi zábavné, ale je lepšie nájsť inú alternatívu. Rozhodne sa pokúste vyhnúť gumovým hračkám, pretože to, čo sa v nich môže objaviť, je veľmi nebezpečné!

To čo našla vo vnútri hračiek do vane, bolo hrozné a zostala v úplnom šoku. Deti do nich napúšťajú vodu a následne ju vypúšťajú. Rozpolila teda tieto hračky. Aj keď to zvonku vyzeralo veľmi dobre, vnútro bolo šokujúce. „Keď si vezmeme tieto typy hračiek do vane, do vody, ktorá sa do nich dostane, sú tam rôzne nečistoty (telesné nečistoty, odumretá koža, vlasy). Niektoré z nich zostávajú vo vnútri.

Bohužiaľ nie sme schopní dôkladne vyčistiť vnútro hračiek, takže časť znečistenia zostáva vo vnútri a vlhkosť tam prispieva k rozvoju života,“ vysvetlila mamička. „Ak by to niekoho z vás zaujímalo, napíšte do vyhľadávača hľadaný výraz smrtiaca pleseň a pozrite sa na to čo vám nájde. Sú tam obrázky ako rozrezaných hračiek, tak chorých detí,“ povedala mamička.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 1. augusta 2022

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.