Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Mamička zostala pri kŕmení dieťaťa v šoku. Čo našla v jogurte?

reklama:
Mamička zostala pri kŕmení dieťaťa v šoku. Čo našla v jogurte?

Stalo sa vám niekedy, že ste našli v jedle niečo, čo tam nepatrí? Niektorí ľudia sú na niečo podobné mimoriadne hákliví, iní si z toho ťažkú hlavu nerobia. V tomto prípade však išlo o nesmierne vážnu situáciu, ktorá mohla ohroziť život iba ročného chlapčeka.

Zdesená mamička, zostala v šoku, keď pri raňajkách našla v jogurte, ktorým kŕmila svojho synčeka, kúsok skla vo veľkosti jedného centimetra.

Mamička sa rozhodla na daný výrobok upozorniť a varovať aj ostatných konzumentov. ,”Dobrý deň, počas dnešného ranného kŕmenia nášho 1,5 ročného syna sme v tomto jogurte našli bonus v podobe cca 1 x 1 cm úlomku skla.”

Dávajte si pozor keď budete kŕmiť svoje deti, nikdy neviete čo sa môže nachádzať v jedle pre deti. Našťastie si to všimla, inak by to asi dopadlo zle.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 4. mája 2022

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.