Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Manžel našiel manželku v postielke vedľa dcéry. Prečo bol dojatý?

reklama:
Manžel našiel manželku v postielke vedľa dcéry. Prečo bol dojatý?

Väčšina rodičov miluje svoje deti viac ako čokoľvek iné na svete. Bohužiaľ to naplatí pre každého. Z tohto dôvodu končí mnoho detí v detských domovoch. Sirotince po celom svete sú plné detí, ktoré ich rodičia opustili, nechceli alebo neboli schopní sa o nich postarať. Žena, o ktorej dnes budeme hovoriť, svoju dcéru bezvýhradne miluje. S manželom sú veriaci, a práve jedna návšteva kostola zmenila jej pohľad na život.

Jediná bohoslužba zmenila jej vzťah s dcérou

Žena išla raz s manželom na bohoslužbu a nechali svoju dcéru doma s babičkou. Reverend rozprával príbeh, ktorý ženou veľmi otriasol. Jej materské srdce sa priam otriasalo smútkom a stala sa oveľa citlivejšou v prístupe a vzťahu k vlastnému dieťaťu. Čo reverend povedal, že ju to tak zasiahlo a zasiahne to určite každú matku, ktorá miluje svoje dieťa?

Silný príbeh, ktorý otrasie každou matkou

Reverend nejaký čas slúžil v sirotinci v Ugande. Akonáhle prišiel do škôlky, kde sa nachádzalo 100 postieľok plných malých detí, veľmi ho prekvapilo, aký je tam pokoj. Obvykle je v škôlkach veľmi rušno. Deti sa spolu rozprávajú, nechcú spať, plačú a rozhodne tam nie je pokoj. V týchto jasličkách bolo však úplné ticho. Reverend vôbec nechápal, ako je to možné. Ako môže 100 malých detí ležať v takom tichu?

Rozhodol sa opýtať jedného z vychovávateľov, aký je dôvod, že sú všetky deti potichu a počúvajú. Nikdy nezabudol na odpoveď, ktorú dostal. Vychovávateľ sa naňho pozrel a povedal, že keď deti prišli, všetky plakali. Po mnoho dlhých hodín. Potom si uvedomili, že k nim nikto nepríde. Akonáhle si dieťa uvedomí, že k nemu ani za mnoho hodín nikto nepríde, prestanú plakať.

Žena bola úplne zničená

Matka, ktorá tento príbeh počula, si niečo také nedokázala ani predstaviť. Akonáhle prišla domov z kostola, vzala si svoje dievčatko na klin a sľúbila jej, že za ňou vždy príde, keď ju bude potrebovať. Dala jej veľký sľub, že jej bude k dispozícii vždy, keď ju dcéra bude potrebovať. O druhej ráno počula plač, pretože dcére rástli zúbky. Ľahla si preto vedľa nej, aby dievča vedelo, že nikdy nebude sama a jej mama bude vždy po jej boku.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 30. mája 2022

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.